неделя , 18 ноември 2018
Начало / Оздравей / В „О!Здравей“: Премиера на филма на Патрик Смитьойс за Трън

В „О!Здравей“: Премиера на филма на Патрик Смитьойс за Трън

Ще умре ли Трън и как така най-бедното население в ЕС живее на най-богатата земя? Защо девствената и мистична природа на това място е на път да се превърне в лунен пейзаж?

Отговорите гледайте в „О!Здравей“ в един филм на холандеца с българско самосъзнание Патрик Смитсьой, който избра нашия ефир за премиерата му.

Патрик, който е гостувал често в Би Ай Ти, е силно разтревожен от мълчанието на институциите и гражданите пред възможността Трън да се превърне в бунище:

В „О!Здравей“ гостува и водещата на „Един прекрасен ден“ Каролина Братанова – новото красиво и сладкодумно лице в сутрешния ефир на Би Ай Ти. Вижте какви са нейните тайни рецепти на за свежест тонус и бодър дух:

Вижте също

„О!Здравей“: Лечебната сила на доброто: Лекар оперира безплатно очите на многодетен баща, пътешествията на духа от Ладак до Мексико. И още: Тялото ни само може да победи рака

Васил, Мая и четирите им дъщери не могат да повярват на късмета си , когато …

3 коментара

 1. Патрик 2

  Добре скалъпено филмче за наивници. Пълно с лъжи между другото. Смитьойс ходил ли е в Челопеч да види с какви космически технологии работят, а той твърди, че миньорите в България са като роби едва ли не. Лъже нагло и за Панагюрище, ето ви линк към сайта на панагюрската болница, която той представя като ракова болница. http://www.unihospitalbg.com/ Да си беше направил труда да иде до Панагюрище преди да лъже така нагло.

 2. Димитър Тодоров

  Най-сърдечни поздрави за този прекрасен българин от холандски произход за безпрецедентният му български патриотизъм !

 3. Дървосекачът

  Браво ! ….и Така, г-це Гигова & г-н Йочев / БиАй – Би следвало :
  а. Да брифирате г-н Смитьойс отн. ТроянскоКонието на ‘наште’ (‘елит’/’избранници’ )
  …. И ! – Да го присъедините ЗА Двустъпковата
  б. да Се свържете с Давид Сузуки
  …. И ! – Да попомислим КакТочно и в колкоЧаса Да стартираме BlueDotMovement И у Нас. Ние. Всички. Заедно.