петък , 14 декември 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Слави Трифонов пред Сашо Диков за трите дявола, референдума и любовта

Слави Трифонов пред Сашо Диков за трите дявола, референдума и любовта

„Искам хората, дали подписа си за референдума, да знаят, че са успели да участват в това, в което искат“, заяви Слави Трифонов в специалното си интервю пред Сашо Диков.

Водещият на „Просто Диков“ също е сред тях и Трифонов му благодари, като го определи като единствения, който е отразявал подписката за инициативата, която цели промяна на изборната и политическата система.

Ще направя всичко по закон да не ме прекарат, закани се Слави, като припомни, че е силен човек.

„Това са реални хора. Ти си реален човек. Те (подписите – бел.ред.) не са фалшиви“. Според Трифонов по закон референдум трябва да бъде насрочен в рамките на следващите избори (т.е. президентските). „Дотогава имат възможност да бавят“, каза той и се закани в противен случай „да организира концерт пред парламента“.

Получавал съм много заплахи, особено покрай референдума, призна още шоуменът, след като водещият го попита защо ходи като „мутра с бодигардове“. „Нямам такова усещане, тези хора са мои сътрудници“, отвърна той.

„Властта, славата и парите – казвам го от опит, са трите дявола. Човек или е имунизиран срещу тях и има силата да ги надмогва и преодолява, или не – и тогава установява, че това е неговият ад“, каза още Трифонов. „Аз съм се пазил и продължавам да се контролирам зверски това да не се отразява на поведението ми“.

„Не си избирам да бъда различен, просто това е единственото което мога и искам“, категоричен бе Слави.

На въпрос дали има намерения да влезе в политиката, Трифонов отговори отрицателно, но уточни, че „след известно време“ би могъл да отговори и по друг начин. „Ако от Би Ти Ви не ми продължат договора след 1 септември, можем да станем колеги“, пошегува се той. Призна също, че се е виждал с шефа на Нова телевизия, но отрече да е получавал предложение за работа там – двамата говорили единствено за това как стоят нещата на телевизионния пазар.

С ирония, Слави разказа и за „романа“ си с главния редактор на агенция ПИК Недялко Недялков. „Дълбоко вярвам, че ще имаме сексуален контакт“, заяви той.

На въпрос за промяната в отношенията му с премиера Бойко Борисов, той припомни, че двамата са били близки, когато Борисов е бил още главен секретар на МВР.

„Сегашният министър-председател има лошия навик всичко да го харесват. Аз не мога да правя като всички останали“, каза той.

Трифонов отрече и да е искал „50% от ГЕРБ“. „Това да не е торта? Това са глупости. За това няма доказателства и няма запис както при двете каки“.

Какво още си говориха двамата водещи за живота, политиката и всичко останало – вижте.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

26 коментара

 1. Борислав

  Слави не се отказвай никога,ние сме с теб!Но ако и ти ни излъжеш ще се евакуираме от тази държава завинаги.И не забравяй никога думите на момичето от бензиностанцията!Успех!!!

 2. Александър Томов Томов

  Е, тогава вече, ще има само стой и гледаи „БИТ“ , направо ще стане взриво опасна телевизия. Също, така, адашче искам да предложа на, твойте шефове, за предавания на политически, социални, исторически и социологически теми, колосите : Тома Томов, Кеворк Кеворкян, Иван Гарелов и Божидар Димитров.

 3. Александър Томов Томов

  Пропуснах и всички от екипа на бившото предаване „Ку – Ку“ :

  Негови основатели и първи сценаристи и режисьори са: Снежка Симеонова, Любен Дилов-син, Радослав Гълъбов, Петър Курумбашев, Радослав Чолаков, Емил Георгиев, Нидал Алгафари, Юлия Крусашка, Жени Костадинова, Маринела Липчева, Георги Крумов, Нели Андреева, Христиан Ночев, Мадлен Алгафари, Соня Момчилова и др. Участие в предаването са вземали: Август Попов, Владислав Карамфилов-Въргала, Стефан Рядков, Васил Василев-Зуека, Слави Трифонов, Камен Воденичаров, Мартина Вачкова, Евтим Милошев, Мариан Стоядинов, Нона, Роси Кирилова, Бойко Василев, Евгения Атанасова, Екатерина Генова, Сребрина Гаджева, Сребрина Йорданова, Ивайло Божичков, Ерденечемек Тимурин, Емилиян Крумов, Стоян Иванов и други, като някои от тях са били сценаристи, други репортери в предаването.

 4. Александър Томов Томов

  Еее, разгеле, бе, дочакахме денят, двама теливизионни колоси да се съберат на едно място. 🙂 Адаш, защо, твоите шефове не ви съберат на едно място, тебе, Слави Трифонов заедно с целият му екип, Марги Михнева, професор Юлиан Вучков, Цветанка Ризова, Димитър Цонев, Миролюба Бенатова, Асен Йорданов, целият екип на „Шоуто на канала“ , целият екип на „Комиците“ и считай, че ще ги разбиете от всякъде,защото едните хапят със сериозна журналистика, а, другите с много хаплив хумор, особенно Слави, на който от абсолютно никого и от абсолютно нищо не му пука ? Марги Михнева, също е много хаплива и не и дреме, кой, какъв е, па, и, че, и какъв се явява.

 5. Работи с Хром, ИЕ цикли на този плеър.

 6. Тези двама дебили изобщо не ме интересуват !