неделя , 16 декември 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Нов епизод от „зелената“ драма за Морската градина във Варна – прави ли услуга общината на групировката ТИМ

Нов епизод от „зелената“ драма за Морската градина във Варна – прави ли услуга общината на групировката ТИМ

Пореден епизод от една от най-дългогодишните “зелени” драми в държавата – казусът с границите за допустимото застрояване в Морската градина и Крайбрежната алея на Варна.

Общинският съвет отхвърли искането на гражданите за провеждане на референдум по темата, поискан от специална Гражданска инициатива.  С какви мотиви и какво ще последва в следващите седмици- темата коментира председателят на сдружение “Зелена Варна” Кръстьо Кръстев, един от подписалите се под искането за референдум.

Общинският съвет направи услуга на холдинг Варна, който е част от групировката ТИМ, както и на собствениците на наематели и заведения, категоричен е Кръстев.

Вижте целия коментар във видеото, а още от еМисия България гледайте ТУК!

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

3 коментара

  1. Ралица Нейкова

    Въпросният господин, който дава интервюто е автоджамбазин от Варна, който беше кандидат за районен кмет, след това за общински съветник. Правете си изводите колко истина има в думите му.

  2. Стоян Иванов

    Глупости! Този референдум изобщо не касае Морската градина, а урежда единствено какви заведения да има на част от крайбреждната алея. А що се касае до господина от видеото, то той е достатъчно компрометиран бивш кандидат общинар.

  3. Антим Десети

    Смърт за ТИМаджийските продажници!