неделя , 18 ноември 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Близо 4000 кандидат-политици ще се срещнат със Слави Трифонов

Близо 4000 кандидат-политици ще се срещнат със Слави Трифонов

Шоуменът Слави Трифонов насрочи кастинг за политици на 2, 3 и 4 февруари. 3777 души са изявили желание да се включат в него. Събеседването ще бъде предавано на живо онлайн.

Писмото на Трифонов започва с обръщението: “Уважаеми съграждани, с всеки изминал ден става все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна”.

Трифонов припомня, че  това е желанието на над 2 милиона и половина от българските избиратели, изразено чрез законен референдум. “Предполагам сте много щастливи от това, че България е председател на Съвета на ЕС, но дали това по някакъв начин ви кара да се чувствате по-добре, се съмнявам”, коментира телевизионният водещ.

Още от еМисия България – ТУК.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …