петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Зрителите на „Просто Диков“ питат…

Зрителите на „Просто Диков“ питат…

Заслужава ли народът ни своите управници и ще промени ли нещо задължителното гласуване? Богати ли са българите и може ли пенсионер с инвалидна пенсия да си позволи почивката в Гърция – по изказването на премиера Бойко Борисов? Кога Делян Пеевски направи милионите си? Ще излязат ли наяве политиците, получавали пари от банкера Цветан Василев? Какво се случва със скандала с ваксините? Не би ли трябвало демографската криза да е тема номер едно в България?

Тези и други въпроси директно в ефир задават зрители в новата рубрика на „Просто Диков“. Чуйте тях и коментара на водещия:

и

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

2 коментара

 1. Валентин Миланов ИТ магистър

  На вниманието на г-н Диков!!!В предаването на 11.09 в интервю на г-н Диков с г-н Марков, от последния бяха хвърлени някои бомбастични числа, на които г.н Диков първоначално се зачуди, но след това прие на доверие!
  Обръщам внимание на г-н Диков, да бъде по-прецизен в своите предавания, независимо от събеседниците.
  Чрез Вас г-н Диков обръщам внимание и на г-н Г.Марков/на човек с неговата биография не прилича да хвърля понятия, числа и т.н. , само защото е бил основател на СДС/
  За сведение: Милиони USD
  Унгария – Внос: 64,830 Внос/Свят=0.63%. Внос/GDP= 6.483.
  Унгария – Износ: 61,750 Износ/Свят=0.60%.
  (Износ+Внос)/GDP= 78.62% – това е от официален сайт за 2015 г.
  Моля г-н Диков да се извини на аудиторията на тази телевизия, а да покани за извинение и своя приятел Г-н Г.Марков, защото имаше и други неточности!?Аз , пък и всеки трезво мислещ човек и най вече разсъждаващ човек, мога да бъда консултант!

 2. Дървосекачът

  И така, г-н Диков – както Ние-Всички виждаме у Нас е ВсеСъщата задунайскогубернистическа Воня ! (до 1989та явна, а при ‘прехода’ та И до ДенДнешен – подприкритийно ТроянскоКонна) която ‘наште’ (избранници’/’елит’ ) Целево шлякат Йощ от 1944та.
  ..и ‘резултатите’ от ‘управлението’ за тези 72 години на ‘наште’ – СА Ни виждани Ни чувани по Тази Планета !:
  -> Глобален ‘приз’ ЯсноЧий ТроянскиКон !
  -> Глобален ‘приз’ за Доказано Лидерство по Всякакви Вагабонтщини ! (от дребно джебчийство, през имотни/банкови Кражби, та до Високопрофилни Схеми на доене на еврофондове)
  -> Глобален ‘приз’ за Скорост на Exodus !, от 6.834 милиона Българ(к)и изобщо – Поне 3 милиона СА емигрирали (, отделно Учещи и сезонно работещи Не у Нас)
  -> Глобален ‘приз’ за ‘цъфнала и вързала икономика ‘! – единствено и само ‘ бизнеси’ и ‘банки’ на ‘наште’…а цените – у Нас в цифри са Равни или по-Големи отколкото в Развитите Държави.
  ….и на фона на тази Воня – 403 (Четиристотин и Три !) политформации !!!, и Все – с Доказани ‘наши’.

  Тогава ли ?!
  –> ВЪН !, просто – всички ВЪН !!!
  Двустъпковата ! Ние. Всички. Заедно.
  (стъпка Първа – Тотално СКРАПИРАНЕ на Вонята, която ‘наште’ Целево шлякат !… и Едновременно стъпка Втора – Изграждане на Адекватно и Ефективно Управление чрез Работни Групи Експерти ! Хора Знаещи-и-Можещи, Реални, Доказани и с АбсолютноНикаква партийщинка. Селектирани и Работещи ОТ и ЗА Нас-Всички в Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност. … Глобално !)