понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Зрители притиснаха „Диков до стената“ с коментари и въпроси за Хитрино

Зрители притиснаха „Диков до стената“ с коментари и въпроси за Хитрино

Зрители се включиха на живо в предаването „Просто Диков“. Един от зрителите нападна Диков с обиди и го нарече тъпак. Втори зрител посочи, че никой не говори за собствеността на фирмата, която е превозвала дерайлиралите в Хитрино цистерни офшорките в Кипър.

Друг зрител се включи на живо и разказа, че цистерните в Хитрино са паднали и са се спукали по главните шевове. „Не е допустимо машинистите да карат с превишена скорост. Няма нито една цистерна, която да е деформирана и вагоните са излезли от линията. Това са много тонове и всички цистерни залягат. Северната страна на селото не е докосната“, добави още зрителят.

„Влакът пътува от Варна за Русе. Влакът е бил според мен по средата, когато се е откъснала връзката. Машинистът е усетил, че влакът се е откачил. Няма как да влизат с несъобразена скорост в населено място и кому е нужно да кара бързо, тъй като е трябвало да спре и да изчака влака за София“, добави още зрителят.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …