сряда , 23 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Златните момичета за цената на успеха дни преди бенефиса им
SPORT_ZLATNI_MOMICHETA картинка

Златните момичета за цената на успеха дни преди бенефиса им

Златните ни момичета от ансамбъла ни по художествена гимнастика прекратиха официално спортната си кариера след множество отличия и завоюван брознов медал от Олимпиадата в Рио. Само след дни ще бъде бенефисът им пред родна публика в зала „Арена Армеец“, когато златните момичета ще се сбогуват с българските си фенове.

За цената на успеха, по време на генералната им репетиция – разговаря с тях колегата ни Флорина Иванова.

Вълнуваме се, защото знаем, че всички билети са продадени, че залата ще бъде пълна. Радваме се, че България идва да ни изпрати и толкова много ни обича, сподели Християна Тодорова.

„Не очаквахме чак такъв интерес, но сме безкрайно благодарни на хората, които ни уважават. Надяваме се бенефисът да им хареса и да останат с добри спомени от нас“, каза още Ренета Камберова.

Михаела Маевска пък сподели, че момичетата ще покажат целия си път към успеха.

Няма да сме с трика, както сте свикнали да ни виждате, а ще бъдем със специални костюми. Определено ще ни видите в нова светлина, разкри още Цветелина Найденова.

Катрин Велкова, която прекрати кариерата си след световната титла в Монпелие, празказа как възпитава любов към гимнастиката у малките момичета, които тренира.

„Ако се ставаше шампион толкова лесно, всички щяха да гледат телевизия и да бъдат шампиони. Нужни са доста лишения, отговорност. Всички знаят, че медал не се взима лесно и всеки трябва да има самодисциплина, за да може да успее“, сподели Ренета Камберова.

„Изключително съм щастлива, че пак играя с момичетата. Толкова е приятно, бликат спомени от миналите години и съм много щастлива“, каза Елена Маринова, която има 7-месечно бебе.

Златните момичета показаха специално за предаването „Спорно за спорта“ част от един от танците, които ще изиграят пред 12-хилядната публика в зала „Арена Армеец“ след няколко дни. Вижте част от съчетанието в следващото видео:

 

Вижте също

bgboks

Двама български боксьори устремени към световния връх

Асенов и Иванов – две фамилии, които трябва да запомните. Даниел и Стефан – две …