понеделник , 16 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Златните момичета за цената на успеха дни преди бенефиса им

Златните момичета за цената на успеха дни преди бенефиса им

Златните ни момичета от ансамбъла ни по художествена гимнастика прекратиха официално спортната си кариера след множество отличия и завоюван брознов медал от Олимпиадата в Рио. Само след дни ще бъде бенефисът им пред родна публика в зала „Арена Армеец“, когато златните момичета ще се сбогуват с българските си фенове.

За цената на успеха, по време на генералната им репетиция – разговаря с тях колегата ни Флорина Иванова.

Вълнуваме се, защото знаем, че всички билети са продадени, че залата ще бъде пълна. Радваме се, че България идва да ни изпрати и толкова много ни обича, сподели Християна Тодорова.

„Не очаквахме чак такъв интерес, но сме безкрайно благодарни на хората, които ни уважават. Надяваме се бенефисът да им хареса и да останат с добри спомени от нас“, каза още Ренета Камберова.

Михаела Маевска пък сподели, че момичетата ще покажат целия си път към успеха.

Няма да сме с трика, както сте свикнали да ни виждате, а ще бъдем със специални костюми. Определено ще ни видите в нова светлина, разкри още Цветелина Найденова.

Катрин Велкова, която прекрати кариерата си след световната титла в Монпелие, празказа как възпитава любов към гимнастиката у малките момичета, които тренира.

„Ако се ставаше шампион толкова лесно, всички щяха да гледат телевизия и да бъдат шампиони. Нужни са доста лишения, отговорност. Всички знаят, че медал не се взима лесно и всеки трябва да има самодисциплина, за да може да успее“, сподели Ренета Камберова.

„Изключително съм щастлива, че пак играя с момичетата. Толкова е приятно, бликат спомени от миналите години и съм много щастлива“, каза Елена Маринова, която има 7-месечно бебе.

Златните момичета показаха специално за предаването „Спорно за спорта“ част от един от танците, които ще изиграят пред 12-хилядната публика в зала „Арена Армеец“ след няколко дни. Вижте част от съчетанието в следващото видео:

 

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …