вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / Жени Калканджиева и Павел Найденов в „Горещи срещи с Венета Райкова“

Жени Калканджиева и Павел Найденов в „Горещи срещи с Венета Райкова“

В първия брой на „Горещи срещи с Венета Райкова“ гост e най-успешната носителка на титлата „Мис България“ и модел, представил държавата на най-високо международно ниво, до шесто място в конкурса „Мис Свят“ – Жени Калканджиева. Защо престижното й постижение е ненадминато вече 22 години, как една жена може да пробие като бизнес дама в България, кое е най-важното в брака й с Тачо и ще прости ли още една изневяра – вижте всичко това и още подробности от личния живот на Жени Калканджиева в следващото видео!

Вторият ни събеседник е Павел Найденов – бизнесмен с ум, остър като бръснач и едновременно с това, един баща с разбито сърце. За най-голямата трагедия в живота му – убийствата на наследниците му Илия Павлов и Славка Найденова, за създаването на империята „Мултигруп“, за общото между бизнеса, властта и политиката, и за любовта, която му дава сили днес – вижте всичко това в разговора с Павел Найденов!

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

2 коментара

  1. Има ли възможност някой да каже на г-жа Райкова да престане да прекъсва гостите си, да насича разговора, да отговаря вместо тях на собствените си въпроси, да вика и натъртва едно и също? Накрая разговорът завърши подобаващо – мутра защитава друга мутра,чиста мутренска солидарност.

  2. Е: „Може би Тачо беше първия мъж да ми..и.и. и …“
    В: „Предложи!“