неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / Жената с най-високо IQ в света Даниела Симидчиева – за комплексите, бедността и разликата между интелект и ум

Жената с най-високо IQ в света Даниела Симидчиева – за комплексите, бедността и разликата между интелект и ум

Когато през 2003 г. коефициентът й на интелигентност от Менса – IQ едва не удря тавана – 192 от 200 възможни точки, тя живее с трите си пораснали момичета в квартира от 12 квадрата. Сутрин ги храни с филии с евтин маргарин и шарена сол. Българската Мария Кюри, жената с по-висок коефициент на интелигентност от Айнщайн, работи на мизерна заплата в малка печатница и едва свързва двата края. Световните медии гръмват за рекорда ѝ, а тя дава интервюта за най-големите медии между двуетажните легла на децата си.

Завършила е икономика на вътрешната търговия, социология, педагогика, промишлено инженерство. Следвала е и английска филология и електротехника. Била е заместник-председател и председател на Менса България.

За българския абсурд да не те искат на работа при такава биография разговаряме днес с най-интелигентната жена в света Даниела Симидчиева.

 

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

Един коментар

  1. наблюдател

    Вонящият хемороид на България Венета Райкова която трябва да бъде разследвана за редица престъпления в качеството си на престъпен медиен измамнически навлек и хрантуляк на криминалната НОВА брод кастинг груб , е намерила нова хранилка при При Българският оял се политическо, хайдушко олигархичен отпадък Сашо Дончев и неговата помиарна медия BIT