четвъртък , 24 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Горещи срещи / Жената с най-високо IQ в света Даниела Симидчиева – за комплексите, бедността и разликата между интелект и ум
iq

Жената с най-високо IQ в света Даниела Симидчиева – за комплексите, бедността и разликата между интелект и ум

Когато през 2003 г. коефициентът й на интелигентност от Менса – IQ едва не удря тавана – 192 от 200 възможни точки, тя живее с трите си пораснали момичета в квартира от 12 квадрата. Сутрин ги храни с филии с евтин маргарин и шарена сол. Българската Мария Кюри, жената с по-висок коефициент на интелигентност от Айнщайн, работи на мизерна заплата в малка печатница и едва свързва двата края. Световните медии гръмват за рекорда ѝ, а тя дава интервюта за най-големите медии между двуетажните легла на децата си.

Завършила е икономика на вътрешната търговия, социология, педагогика, промишлено инженерство. Следвала е и английска филология и електротехника. Била е заместник-председател и председател на Менса България.

За българския абсурд да не те искат на работа при такава биография разговаряме днес с най-интелигентната жена в света Даниела Симидчиева.

 

Вижте също

nelina

„Горещи срещи“ с певицата Нелина за детската песен, вдъхновила хита й „Бял мерцедес“

Тя е красива, атрактивна и талантлива. Ученичка е на легендата Недялка Керанова, а заради плътния …

Един коментар

  1. наблюдател

    Вонящият хемороид на България Венета Райкова която трябва да бъде разследвана за редица престъпления в качеството си на престъпен медиен измамнически навлек и хрантуляк на криминалната НОВА брод кастинг груб , е намерила нова хранилка при При Българският оял се политическо, хайдушко олигархичен отпадък Сашо Дончев и неговата помиарна медия BIT