четвъртък , 23 ноември 2017
Начало / Код 11-13 / Зеленогорски писа три и половина на кабинета и три с два минуса за работата на парламента

Зеленогорски писа три и половина на кабинета и три с два минуса за работата на парламента

Бившият депутат от Реформаторския блок и заместник-председател на Движение „България за гражданите“ Найден Зеленогорски коментира актуалните политически теми от дневния ред и това какво се случва с партиите, които останаха извън състава на парламента след последните избори.

„Не виждам ясна концепция, смислени законопроекти и не виждам в тази сесия на НС какво е важното, което трябва да бъде основополагащо“, категоричен е Зеленогорски.

„Ние извън парламента се опитваме да осъществим единодействие на десните политически сили. Според мен в българската политика има чувство за самодостатъчност, което е пагубно. Експертизата и вътре, и извън парламента не се използва достатъчно, а и според мен в момента в парламента няма такава“, заяви Зеленогорски.

„НС не може да използва потенциала си, не може да влезе в ритъм и това се вижда не само от нас, в българското общество, но и в ЕС.

Очаквахме много повече. По шестобалната оценка не бих дал повече от 3 и половина – 4 на кабинета, а на парламента – три с два минуса“, допълни още бившият депутат.

„Меглена Кунева ясно е казала, че няма да се кандидатира за председател на Движение „България на гражданите“. Никой от нас няма намерение да се самокандидатира, но ако някоя от структурите предложи мен, бих седнал на масата за преговори със сериозни аргументи защо трябва да се случи това“, коментира Зеленогорски бъдещето си в дясната формация.

Вижте целия разговор в следващото видео!

Вижте също

Кой сътвори скандала около „Мис България“2017? Отговаря победителката Тамара Георгиева

„Мис България“ 2017 Тамара Георгиева събра огромно неодобрение след като грабна короната на победителката. В …