неделя , 22 юли 2018
Начало / Съветите на Лазар / Здравословните съвети на Лазар Радков и смелостта да си баща

Здравословните съвети на Лазар Радков и смелостта да си баща

Гост в студиото на „Жива връзка“ в Лазар Радков, който разказва как е решил да се занимава със спорт и здравословен начин на живот. Той започва образованието си в Технически университет в Германия, но е недипломиран инженер. „Винаги съм се занимавал със спорт“, разказа Лазар Радков и посочи по какъв начин механиката му помага в тренировките.

„Една от най-големите заблуди е, че има хапче и кратък и прост път към здравословния начин на живот и отслабването“, разказа Радков. „За да водиш хората, трябва да ги следваш. Най-добрият метод е да мотивираш хората като приложиш индивидуален подход“, съветва Радков.

С Лазар Радков ще разговаряме всеки понеделник, сряда и петък.

Тази сутрин разговаряме и за бащите, които искат да присъстват на раждането на децата си. Предлагаме ви да видите и личния разказ на няколко бащи, които са присъствали на раждането. Колко смелост е нужна на мъжете и по какъв начин това се отразява на семейните отношения след това.

Чуйте съветите на Лазар Радков, вижте репортажа за смелостта да бъдещ баща.

Ако имате теми, които искате да представим в „Съветите на Лазар“, ако искате да видите конкретни упражнения и тренировки или пък имате други предложения и препоръки, пишете ни в коментарите под статията или на страницата на предаването във Фейсбук“!

Вижте също

Съветите на Лазар: Как да спортуват възрастните хора

Трябва ли да спортуват възрастните хора, кога и по какъв начин? Темата коментираме в студиото …