събота , 25 февруари 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Съветите на Лазар / Здравословните съвети на Лазар Радков и смелостта да си баща
JIVA_LAZAR картинка

Здравословните съвети на Лазар Радков и смелостта да си баща

Гост в студиото на „Жива връзка“ в Лазар Радков, който разказва как е решил да се занимава със спорт и здравословен начин на живот. Той започва образованието си в Технически университет в Германия, но е недипломиран инженер. „Винаги съм се занимавал със спорт“, разказа Лазар Радков и посочи по какъв начин механиката му помага в тренировките.

„Една от най-големите заблуди е, че има хапче и кратък и прост път към здравословния начин на живот и отслабването“, разказа Радков. „За да водиш хората, трябва да ги следваш. Най-добрият метод е да мотивираш хората като приложиш индивидуален подход“, съветва Радков.

С Лазар Радков ще разговаряме всеки понеделник, сряда и петък.

Тази сутрин разговаряме и за бащите, които искат да присъстват на раждането на децата си. Предлагаме ви да видите и личния разказ на няколко бащи, които са присъствали на раждането. Колко смелост е нужна на мъжете и по какъв начин това се отразява на семейните отношения след това.

Чуйте съветите на Лазар Радков, вижте репортажа за смелостта да бъдещ баща.

Ако имате теми, които искате да представим в „Съветите на Лазар“, ако искате да видите конкретни упражнения и тренировки или пък имате други предложения и препоръки, пишете ни в коментарите под статията или на страницата на предаването във Фейсбук“!

Вижте също

JIVA_LAZAR картинка

Лазар Радков: Защо активността на българина намалява и храним ли се здравословно

Най-здрави хората се определят в Кипър, Швеция и Норвегия. Качеството на живот у нас е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *