неделя , 18 ноември 2018
Начало / Новини / Здравната сага продължава – министерството започна преговори с общинските болници. Простреляха гангстер от Велико Търново и още от късните новини на 17 януари

Здравната сага продължава – министерството започна преговори с общинските болници. Простреляха гангстер от Велико Търново и още от късните новини на 17 януари

Клиничните пътеки, по които работят общинските болници, ще бъдат преразгледани. Това съобщиха от Министерството на здравеопазването, след среща с представители на Сдружението на общинските болници в България.

Депутатите приеха на първо четене промените в закона за банковата несъстоятелност, свързани с така нареченото вторично разграбване на КТБ, внесени от Делян Пеевски и Йордан Цонев.

Свободен достъп до определени зони на летището в Сарафово и малък брой проверяващи полицаи. Това са основните твърдения на някои от свидетелите по делото „Сарафово“, които бяха разпитани от Специализирания наказателен съд. Всички осем свидетели разказаха, че не са видели извършителя на атентата, нито неговите помагачи.

Бивш собственик на заложна къща с криминални регистрации за хулиганство беше прострелян във Велико Търново. 48-годишният Юлиян Мирчев по прякор Видрата, е бил уцелен с три куршума в крака. В момента той е настанен в болницата без опасност за живота.

Северна и Южна Корея ще се явят под общия флаг на Корейския полуостров по време на откриването на Зимните Олимпийски игри в Пьонгчан следващия месец.

Чешкото правителство, начело с премиера Андрей Бабиш, се съгласи да подаде оставка след като вчера загуби вот на доверие в парламента. Срещу премиера в оставка Бабиш, вторият най-богат човек в страната, са повдигнати обвинения за злоупотреба с еврофондове на стойност 2 милиона евро. До края на седмицата ще стане ясно дали имунитетът му ще бъде отнет.

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …