вторник , 19 юни 2018
Начало / "Завърналите се"...поредица на Петя Кертикова / „Завърналите се“: Историята на един състезател по американски футбол, който избра киното в България

„Завърналите се“: Историята на един състезател по американски футбол, който избра киното в България

В края на седмицата лицето на емисиите новини по Би Ай Ти Петя Кертикова ни разказва историята на наш сънародник, решил да се завърне в България след живот в чужбина.

Представяме ви историята на един бивш състезател по американски футбол, който напуска Америка и решава да се развива професионално в България. Загърбва професионалния спорт и избира кинопродуцентството в родината си.

Вижте повече в следващото видео!

Вижте също

„Завърналите се“: Мисията да си част от промяната – Александрина Димитрова влага цялата си енергия да направи проблемите на децата със специални потребности видими за обществото

Тази седмица в рубриката „Завърналите се“ Петя Кертикова разказва една история за онези хора, които …

2 коментара

 1. Явор Ганчев

  Скъпа БИТ телевизия,
  От 6 години спрях да гледам български и всъщност всякакви телевизии, защото постепенно се отвратих от зверската помия, с която явно или подмолно се залива ефира. Баща ми работи в БНТ през целия си живот и аз по стечение на обстоятелствата се бях превърнал в истински телеман, но с годините от свободни след 10 ноември телевизиите в БГ се превърнаха в отвратителни места за манипулация и чалга, което също е вид манипулация.
  Бях щастлив, когато открих в интернет вашата телевизия преди около година и не можех да повярвам на културния език и предавания, на които не можех да се нарадвам и започнах отново да гледам телевизия.
  Дори този факт ме плашеше малко, защото, знаете телевизиите са губи време, когато се прекалява. Но всичко един ден приключи и това се случи, когато Сашо Диков пое сегашния си пост – програмен директор.
  Какво се случи? Телевизията се напълни с много, ама наистина много, почти само млади момичета. Но не това е проблемът, на всеки му е приятно да вижда млади красиви девойки. Предаванията, които те водят са големия проблем. Телевизията се напълни с безсмислени клюкарски предавания, които освен това, за по-сигурно се повтарят непрекъснато, та да не би случайно да пропуснем нещо. Безумни предавания с безумно неподходящи, неможещи водещи, например- „Един прекрасен ден“, „Карамел“ и естествено, неслушаемото и негледаемо „Горещи срещи“.
  ЗАЩО ПРОМЕНИХТЕ ПРЕКРАСНАТА ПРОГРАМНА СХЕМА и превърнахте наистина различната и прекрасна БИТ в БТВ или НОВА, от които всички интелигентни и нормални хора се отвращаваме??? Не трябва да се пропуска и факта, че е недопустимо в ефир особено водещи на новините, а и на други предавания да говорят с диалект и да миекат, като че ли са си на село. Сашо Диков ми прилича на Петко от „Трамвай номер 5“ – обграден от девойчета, ама Петко сътвори това нещо още, когато беше млад и някак си се връзваше, а и все пак пееше…и то не чалга.

 2. Явор Ганчев

  Скъпа БИТ телевизия,
  От 6 години спрях да гледам български и всъшност всякакви телевизии, защото постепенно се отвратих от зверската помия с която явно или подмолно се залива ефира. Баща ми работи в БНТ през целия си живот и аз по стечение на обстоятелствата се бях превърнал в истински телеман, но с годините от свободни след 10 ноември телевизиите в БГ се превърнаха в отвратителни места за манипулация и чалга, което също е вид манипулация.
  Бях щастлив, когато открих в интернет вашата телевизия преди окло година и не можех да повярвам на културният език и предавания на които не можех да се нарадвам и започнах отново да гледам телевизия.
  Дори този факт ме плашеше малко, защото знаете телевизиите са губи време, когато се прекалява. Но всичко един ден приключи и това се случи, когато Сашо Диков пое сегашния си пост, програмен директор.
  Какво се случи, телевизията се напълни с много, ама наистина много, почти само млади момичета. Но не това е проблема, на всеки му е приятно да вижда млади красиви девойки, предаванията които те водят са големия проблем. Телевизията се напълни с безмислени клюкарски предавания, които освен това за по-сигурно се повтарят непрекъснато, та да не би случайно да пропуснем нещо. Безумни предавания с безумно неподходящи, неможещи водещи, като например- „Един прекрасен ден“, „Карамел“ и естествено, неслушаемото и негледаемо „Горещи срещи“. ЗАЩО ПРОМЕНИХТЕ ПРЕКРАСНАТА ПРОГРАМНА СХЕМА и превърнахте наистина различна и прекрасна БИТ в БТВ или НОВА от които всички интелигентни и нормални хора се отвращаваме??? Не трябва да се пропуска и факта, че е недопустимо в ефир особено водещи новините, а и други предавания да говорят с диалект и да миекат, като че ли са си на село. Сашо Диков ми прилича на Петко от „Трамвай номер 5“ обграден от девойчета, ама Петко сътвори това нещо още когато беше млад и някак си се връзваше, а и все пак пееше…но не чалга.