сряда , 28 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / БЪЛГАРИЯ / Защо свалиха снощното предаване на Слави Трифонов?
2017-03-28_170126_1

Защо свалиха снощното предаване на Слави Трифонов?

Слави Трифонов обвини bTV в цензура, след като медията взе решение да не излъчи снощното му предаване. От телевизията заявиха, че няма как да допуснат ефирът им да бъде използван за целите на лична политическа кампания. Каква е позицията на СЕМ?

Вижте също

samolet

Цветан Цветанов поиска анкетна комисия да разследва скандала с изтребителите

Атаките на институциите за закупуването на изтребители за българската армия набират нова скорост. Заместник–председателят на …

4 Коментари

  1. ВАСИЛ ПЕТКОВ

    ЗАЩО НИКОЙ ОТ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ТРИФОНОВ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА НА ОФШОРНАТА МУ ФИРМА И ЧЕ НЕ ПЛАЩА НИКАКВИ ДАНЪЦИ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ТОЧНО ПОРАДИ РЕГИСТРАЦИЯТА МУ В ОФШОРКА

  2. Много точно казано… След Радка-пиратка излезе Тайсън-кючек, това бяха първите две истински чалги, и така започна всичко, много добре си спомняме. Видяха, че има хляб в простотията и умишлено я поощряваха и развиха. Слави Трифонов е лично отговорен за опростачването на много млади хора.

  3. Много точно казано…

  4. Този долнопробен чалгаджия от години е кукла на конци на Кремъл и на мафията в България. Сега се помисли за „голямата работа“, и се опитва от кукла на конци, да се превърне в кукловод. Чалгаризацията на България до много голяма степен се дължи лично на плешивеца Славчо, който облъчва всяка вечер цялата нация с пошлост и простотии.