четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Защо се срина коефициентът на България – Люксембург за точен резултат 4:3

Защо се срина коефициентът на България – Люксембург за точен резултат 4:3

Какво показват коефициентите за мача България – Люксембург и има ли основание да се съмняваме за „черно тото“? Проверихме ставките на водещите онлайн букмейкъри и анализирахме данните.

България е фаворит, между 1,15 и 1,20. Леко се повишава коефициентът преди началото на мача. За резултата, оувърите изглеждат по следния начин: Някои букмейкъри директно са извадили тези мачове, но има лек спад на около 9,50 до 10 и 11 се движат в някои от букмейкърските къщи, което означава, че някои са очаквали разгромна победа на България над Люксембург.

В колонката за точен резултат при проверката на резултат от 4 на 3, ясно се вижда, че някои от букмейкърите не предлагат залагане на такъв резултат. При някои от големите букмейкъри обаче първоначалната ставка е 501.

Необичайното е, че на 4 септември коефициентът е 501. Няколко часа по-късно, на 5 септември ставката драстично спада и става на 401. Следва ново повишение и драстичен спад до 301. Следва спад на 201 и в крайна сметка в 13,48 ч. коефициентът за точен резултат 4 на 3 между България и Люксембург вече е 201, а не първоначалния 501.

Всеки, който следи движението на коефициенти, може да види, че букмейкърите се презастраховат и очакват подобен резултат – дали защото имат предварителна информация или защото някой е налял пари за този точен резултат.

Вижте ставките на водещите онлайн букмейкъри за мача България – Люксембург и анализ какво означават цифрите:

Вижте също

Футболист на Ман Сити подписа с ЦСКА. Душманинът на Лудогорец дебне „армейците“ в Лига Европа. Ел Маестро след първия си мач: Доволен съм

Футболист на Ман Сити подписа с ЦСКА – португалецът Жорже Фернандо Барбоса Интима е официално …