петък , 23 март 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Защо предприемачът Ивайло Пенчев влезе в битка с Комисията за финансов надзор

Защо предприемачът Ивайло Пенчев влезе в битка с Комисията за финансов надзор

Предприемачът Ивайло Пенчев наскоро атакува Комисията за финансов надзор, след като създаде платформа за застрахователни услуги и твърди, че от комисията го натискат да ограничи услугите.
Той е изпратил писмо до КФН. Диков прочете в ефира част от писмото на предприемача, както и отговорът на комисията. Самият Пенчев се включи на живо и коментира казуса.

„Платформата не е за застрахователни услуги. В нея бизнесите обявяват какво искат да си купят, а продавачите се стараят да задоволят желанията им, подавайки оферти. Вместо купувачите да си пазаруват по тържищата, заявяват какво търсят. Това е клиентски центриран пазар“, обясни Пенчев.

По думите му потенциалът е огромен, а платформата е изключително ефективна. Платформата обаче не осъществява посредническа дейност при сделките.

„Ужилихме застрахователни брокери с корупционни практики“, заяви Пенчев и посочи, че заради това КФН го атакуват.

Вижте повече в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

3 коментара

 1. Ивайло Бърдоквата

  Диков, ти прочети ли доклада на КФН? Разбра ли какви ги е вършил тоя хубостник? Или му правиш реклама на смотаното сайтче? Ясно, че не си го чел, 32 страници е, ама да ти направя едно експозе, да не се излагаш:

  1. „Бореца против корупцията“ е посредничил срещу заплащане при сключване на застрахователни договори, без да има лиценз за това, което е закононарушение.

  2. Използвал е две негови фирми да пуска оферти, които също нямат лиценз, което също е престъпление,

  3. Сам е подбивал офертите, като е свалял покритията за да получи по-ниска цена, което също е нарушение.

  Т.е.: Героя ви е обикновен бай Ганьо /и по поведение също/, който се опитва да изкара пари, като се прави на дон Кихот а всъщност е обикновен айдук. И понеже е клоун и дрънка простотии, го канят като атракция по телевизиите, а лумпените се кефят…

 2. Светослав

  Пожелавам на г-н Пенчев да смачка боклуците в съда подкрепям го и ако и клиентите му го подкрепят в битката ще им ебе майката от всякъде

 3. Светослав

  Пожелавам на г-н Пенчев да смачка боклуците в съда подкрепям го и ако и клиентите му го подкрепят в битката ще им ебе майката от всъде