неделя , 24 юни 2018
Начало / Код 11-13 / Зам.-министър Евгени Стоянов с разяснения за законопроекта за борба с корупцията

Зам.-министър Евгени Стоянов с разяснения за законопроекта за борба с корупцията

Снощи от правосъдното министерство обявиха публично законопроект за борба с корупцията. На пресконференция днес заместник-министърът на правосъдието Евгени Стоянов обясни подробности по законопроекта и как ще се бори правителството с корупцията.

Би Ай Ти излъчи на живо част от брифинга във ведомството. Чуйте какво каза Евгени Стоянов и какви са предложенията за промени в законодателството в следващото видео:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …

2 коментара

 1. Мария Петрова

  Да ама го публикувахте! Аз не се страхувам! И в момента имам проблем ! Добре че,Г-н Борисов задържа мира в общността ! Но, има лице до него самозабравило се!
  Не вярвам ,че България ще се оправи ! Не зависимо които и да е на власт! Народа е много озлобен, корумпиран! без срамен! Моля Ви това не се отнася за всички хора българи дори и от хората от етническите малцинства! Изнасят се закони правила ,но!!! само на уста и в книжа!

 2. Мария Петрова

  Боже мили ! От 25 год. се говори за тази прословута корупция! И до сега се говори за корумпирани политици не зависимо от коя политическа партия са! Но,на никой нищо не се доказва! Само знам че, има много богати ,закупили имоти в чужди страни но, Боже мили те са пестили от закуските си за да имат дворци палати и пр……….
  А в затворите са кокошкари гладни! Ето и там дрога се продава! Парите вечно от ЕС не достигат! Само пътища се правят и се де ремонтират! Ромските пари ги няма ! ромските деца вече са не грамотни, без професии ! Дискриминацията в България вече е нетърпима! Ако тръгнат по стачки роми ,че са неграмотни останали, без преквалификация, безработни, унижени сред българското общество! А сега и остават без жилищата бутат ги без да им се дава възможност къде да живеят!
  Да има цигани много не възпитани! но, има и българи също озверени, някой политик им плаща да воюват сред ромското общество в България Някога са си живеели българи роми и даже има много смесени бракове!
  И като чувам че ще се съобщава за корумпирани граждани Боже мили! Това няма да стане! Народа е уплашен! После ако посочиш някой такъв зъл,корумпиран милиардер ! Лицето ако си каже името та нали ще му се случи нещо! Този милиардер си има връзки по върховете! А може и на това лице да му се случи нещо не само с него но и със семейството му! В тази държава вече е изпуснат края!