неделя , 23 септември 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Захариева за „Химко“: Прокуратурата да се сезира има ли подкуп

Захариева за „Химко“: Прокуратурата да се сезира има ли подкуп

Поредна седмица Стажанта броди в кулоарите на парламента.

Правосъдният министър Екатерина Захариева коментира пред Диков, че прокуратурата трябва да се сезира по твърденията на бизнес партньор на собственика на ANJ Group Ян Аронов, че пред него са платени 15 хил. евро на синдичката на завода „Химко“ във  Враца.

„Да се сезира прокуратурата, за съжаление министерството не разследва престъпления. Ако има сигнал за подкуп – това е престъпление, да започне да разследва тази синдичка“, каза още Захариева.

Тя е категорична, че трябва да има проверка и на думите на следовател Бойко Атанасов, че са унищожавани документи от разследването по делото „КТБ“.

„Няма натиск от чужди държави към наши държавници да подкрепят Лютви Местан“, категоричен е депутатът Хюсеин Хафъзов пред камерата на Стажанта в навечерието на учредителното събрание на новата партия ДОСТ.

„Нямаме средства и не очакваме от чужбина. Мислим за заеми, вероятно ще се обърнем и към наши бизнес познати да ни подкрепят“, посочи още той.

И още от Стажанта – разбор на политическите събития от Слави Бинев:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

  1. Защо няма повторение на запис Просто Дикоф като цяло предаване? И защо се излъчва на части чак в петък ?