понеделник , 16 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / За Япония като за Япония – разказ от първо лице на един заклет пътешественик

За Япония като за Япония – разказ от първо лице на един заклет пътешественик

Освен пътуващ репортер еМисия България си има и пътуващ водещ – Златимир Йочев. Време е заклетият пътешественик да ни разкаже за поредното си приключение този път на японска земя.

„Бил съм в Тунис и знам малко от арабския свят. Не очаквах че ще има толкова огромна пропаст в отношението между хората. Да ти се поклонят просто за това, че си пазарувал в магазина, чистотата на хората, подредеността. Япония е 127 милиона – там гъмжи от хора, но ти не ги забелязваш, защото тези хора са чисти, подредени. Чакат на опашка дори за влакчето в метрото. Посрещат те с усмивка и те карат да се чувстваш великолепно“, разказа Злати пред камерите.

И допълни, че щом кажел, че е от България първата асоциация била йогурт. В Япония имали нещо като нашето кисело мляко, но там е сладко, а не с тукашния кисел вкус.“Доста прилично кисело мляко, което не можеш да откриеш в Западна Европа“, допълни журналистът.

Повече от еМисия България – ТУК

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …