понеделник , 16 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / За Слави! За промяната! Подписка събира подкрепа за идеята Трифонов да влезе в политиката

За Слави! За промяната! Подписка събира подкрепа за идеята Трифонов да влезе в политиката

Преди няколко дни стана известно, че в интернет върви подписка в подкрепа на това Слави Трифонов да влезе в политиката. Тя вече има 189 000 събрани подписа, а повече за инициативата в студиото на „Просто Диков“ разказаха трима нейни представители. „Тези подписи са абсолютно реални, към тях дори има още около 30 000 – 40 000 подписа на хартия“, разказа Теодора Илиева.

Следващата събота, инициаторите организират и среща в София, на която официално са поканили самия Слави Трифонов.

„Борим се за промяна, за нов избор, за свежи лица“, заявиха Александър Ценков и Емил Карев. „Политиците трябва да чуят гласа на народа. Би имало успех, ако г-н Трифонов поведе под каквато и да е форма хората, които застанаха до него във връзка с желаните промени“, обясняват младежите.

„Ние сме инициатива, стараем се да има промяна. Не искаме Народното събрание да е цирк“, допълват още организаторите на подписката.

„На първо място Слави трябва да направи изявление за конкретните си намерения. Ние ще го подкрепим каквото и да реши. Но първата стъпка за промяна, е човек да влезе във властта и да наложи нови правила“, категорични са феновете на Слави.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

4 коментара

 1. всички правят каквото искат никой не го е еня за народа

 2. Ония на КОНЯ!

  Като ги гледам тези тримцата, много много организирани ми се виждат за инициатива!!! Не благодаря за мажоритарното избиране на всички ГЕЙберисти в парламента!!! Не симпатизирам на нито една партия, но мажоритарните избори не са за България! Тоя референдум на който също съм гласувал е идеен, но мажоритарната система обслужва само и единствено интересите на Тиквоча… И на който още не му е ясно Славчо си е продукция на ББ.!!!

 3. Христо рътаров

  Има начин някой от нашата територия да не бъде оплют….
  ….като липсва…отвсякъде…да се не показва…нищо да не казва…нито мяууууу, нито ауууу…нито бауууу…нито муууу, нито бееее….
  Иначе другите местни животни , а гъкне и ще го оплюят….
  Такава ни е орисията бре…..
  Ни срам, ни очи….

 4. Христо рътаров

  Има начин някой от нашата територия да не бъде оплют….
  ….като липсва…отвсякъде…да се не показва…нищо да не казва…нито мяууууу, нито ауууу…нито бауууу…нито муууу, ниъо бееее….
  Иначе другите местни животни а гъкни и ще го оплюят….
  Такава ни е оридията бре…..
  Ни срам, ни очи….