четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / За последно в неделя – седмичният коментар на Люба Кулезич

За последно в неделя – седмичният коментар на Люба Кулезич

Днес „Честно казано“ приключи със съботно-неделния формат. От 5 юни, понеделник, предаването ще се излъчва всеки делничен ден между 19:30 и 20:30 ч.

„Дано тази промяна да е за ваше и наше добро. Идеята на новия програмен директор на Би Ай Ти Сашо Диков е да сме по-актуални и да не тичаме след събитията. Чудесно, защото има и по-крайни варианти – събитията да започнат да тичат след нас и да ни притискат до стената“, заяви в традиционния си седмичен коментар водещата на „Честно казано“ Люба Кулезич.

„Вчера например, от Би Ти Ви прекъснали интервю на Жени Марчева с размирния съдия Методи Лалов, за да включат на живо извънредното съботно заседание на Министерски съвет, свикано от Бойко Борисов заради катастрофите по пътищата и некачествените храни, заради които ни била тъпчела Европа.

Чудо невиждано! Новините на централните медии отдавна приличат на сводки на КАТ. Същото е и по темата с храните. Цяла рубрика „Чети етикета“ се мотае по някоя от телевизиите. Значи премиерът е имал нещо друго в предвид с демонстрациите на своята съботна работоспособност. Но какво точно – няма разумен отговор. Освен, да не ни хрумне да го забравим! Но това е невъзможно, защото ни облъчват от сутрин до вечер с Борисов и министрите му“, коментира Кулезич.

„Премиерът показа, че ни обича и очевидно очаква същото от наша страна“, допълни водещата.

Вижте целия коментар на Люба Кулезич в следващото видео!

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

2 коментара

  1. МНОГО ХАРЕСВАМ ПРЕДАВАНЕТО –ЧЕСТНО КАЗАНО– ,ВОДЕНО ОТ ЛЮБА .ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНО В ТОВА ПРЕДАВАНЕ НАУЧАВАМ ИСТИНАТА И ВСИЧКО ОСТАНАЛА ,СЛУЧВАЩО СЕ В ДЪРЖАВАТА НИ.ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДОБРАТА ВОДЕЩА НА ПРЕДАВАНЕТО.

  2. Говорителката е казвала ,,Добър вечер другарю Енвер Ходжа“ ,защото само Енвер Ходжа е имал телевизор… 🙂