вторник , 17 октомври 2017
Начало / Предавания / Честно Казано / За последно в неделя – седмичният коментар на Люба Кулезич

За последно в неделя – седмичният коментар на Люба Кулезич

Днес „Честно казано“ приключи със съботно-неделния формат. От 5 юни, понеделник, предаването ще се излъчва всеки делничен ден между 19:30 и 20:30 ч.

„Дано тази промяна да е за ваше и наше добро. Идеята на новия програмен директор на Би Ай Ти Сашо Диков е да сме по-актуални и да не тичаме след събитията. Чудесно, защото има и по-крайни варианти – събитията да започнат да тичат след нас и да ни притискат до стената“, заяви в традиционния си седмичен коментар водещата на „Честно казано“ Люба Кулезич.

„Вчера например, от Би Ти Ви прекъснали интервю на Жени Марчева с размирния съдия Методи Лалов, за да включат на живо извънредното съботно заседание на Министерски съвет, свикано от Бойко Борисов заради катастрофите по пътищата и некачествените храни, заради които ни била тъпчела Европа.

Чудо невиждано! Новините на централните медии отдавна приличат на сводки на КАТ. Същото е и по темата с храните. Цяла рубрика „Чети етикета“ се мотае по някоя от телевизиите. Значи премиерът е имал нещо друго в предвид с демонстрациите на своята съботна работоспособност. Но какво точно – няма разумен отговор. Освен, да не ни хрумне да го забравим! Но това е невъзможно, защото ни облъчват от сутрин до вечер с Борисов и министрите му“, коментира Кулезич.

„Премиерът показа, че ни обича и очевидно очаква същото от наша страна“, допълни водещата.

Вижте целия коментар на Люба Кулезич в следващото видео!

Вижте също

Люба Кулезич съди Бареков заради задействаната машина за окалване срещу Би Ай Ти

Машината за окалване се задейства на пълни обороти срещу Би Ай Ти. Нает за оператор …

2 коментара

  1. МНОГО ХАРЕСВАМ ПРЕДАВАНЕТО –ЧЕСТНО КАЗАНО– ,ВОДЕНО ОТ ЛЮБА .ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНО В ТОВА ПРЕДАВАНЕ НАУЧАВАМ ИСТИНАТА И ВСИЧКО ОСТАНАЛА ,СЛУЧВАЩО СЕ В ДЪРЖАВАТА НИ.ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДОБРАТА ВОДЕЩА НА ПРЕДАВАНЕТО.

  2. Говорителката е казвала ,,Добър вечер другарю Енвер Ходжа“ ,защото само Енвер Ходжа е имал телевизор… 🙂