петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / Горещи срещи / Юлияна Дончева разкрива новия си проект пред „Горещи срещи с Венета Райкова“

Юлияна Дончева разкрива новия си проект пред „Горещи срещи с Венета Райкова“

Тя е умна, интелигентна и стилна жена. През годините доказа, че съчетанието между красота и амбиция е най-сигурната предпоставка за успешна кариера – при това в различни сфери. Името й е емблематично както в модните среди, така и в телевизията, но освен там, тя смело се впусна и в дълбоките води на политиката. Стигна до елита на властта като депутат в парламента, избрана от партия НДСВ.

Личният й живот е не по-малко интересен. Има син на 23 години от първия си брак и още едно момченце на почти 3 години, плод на любовта й с ММА боеца Станислав Недков – Стъки. Ражда второто си дете на 49 години и буквално взривява консервативните мнения със смелата си постъпка.

За късното майчинство, силата на любовта, цената на успеха и красотата като предпоставка за него – вижте всичко това в горещата среща с Юлияна Дончева!

 

Вижте също

„Горещи срещи“ с астролога Хули Леонис – за родовия и кармичния анализ и значението на Сатурн в живота ни

Около името и личността на нашия гост витае тайнственост, която той сякаш не желае да …

Един коментар

  1. Стефанова

    Ако „Горещите срещи“ всеки път ще бъдат такива, по- добре без тях ! Непоносимо е да слушаш безспирното дърдорене и хихикане на тази жена, от екрана се лее една безсмислена логорея ! Защо е поканила хората, като едва ги оставя да говорят – тя знае всички клюки, жълтини, за Тачо, за детето, за майка й – тогава кому е нужно всичко това ? Няма телевизия без празноглави дърдорковци, няма телевизия без журналистическа чалга, без предаване за кухи лейки, за тъпи силиконки, в BiT това ли ще е ? Ами тогава какво прави в този час, от 19 часа интелигентните хора ще слушат „Горещи срещи“ ! В 24 часа й е мястото, голяма конкуренция ще има с Милен Цветков, който не забрави плейметка непоканена , да не говорим, че гостите му трябва да мълчат и да го слушат ! И да се научи най- после да говори на книжовен език, има висше образование – не С кой се срещаш?, не На кой ще дадеш ?, а на КОГО, с КОГО, при КОГО ! И седмокласниците го знаят за изпита, а се учи в 6 клас !