петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Вторият брой на „Прас-Прес“ е посветен на предизборната кампания

Вторият брой на „Прас-Прес“ е посветен на предизборната кампания

Заради проблема с разпространението, вторият брой на сатиричния вестник „Прас-Прес“ днес се продаваше от симпатизанти на медията.

„Невъзпитаните карикатуристи“ Чавдар Николов, Христо Комарницки и Чавдар Георгиев взеха нещата в свои ръце и също помогнаха вестникът да достигне до своите читатели, и то буквално под кабинета на президента Румен Радев.

„Разпространението на втория брой на вестника си го поехме в наши ръце. Приготвили сме две писма – до президента и до премиера. Искаме по тях те да вземат отношение като политици и граждани, относно случилото се с разпростарнението на първия брой“ – заявява Комарницки.

„Главните герои на втория ни брой са главните герои на кампанията, този брой е посветен на тях“ – допълва още карикатуристът.

Какво още споделиха авторите и издателите на „Прас-Прес“ – вижте във видеото:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …

Един коментар

  1. Дървосекачът

    СамоТака ! – Ние. Всички. Заедно. … И ! :
    –> Двустъпковата !