понеделник , 17 декември 2018
Начало / Новини / АМЕРИКА / “Всичко е любов” – първият съвместен албум на Джей Зи и Бионсе вече е факт

“Всичко е любов” – първият съвместен албум на Джей Зи и Бионсе вече е факт

Джей Зи и Бионсе с изненадващ съвместен албум – “Всичко е любов”. Музикалното семейството се изявява под името „Картърс“, каквато е фамилията им. Албумът е от девет песни и е разпространен в онлайн платформата на Джей Зи. Новината за съвместния проект на звездното семейство беше подсказана от Бионсе – тя публикува в социалните мрежи снимка от подготовката на клипа към едно от парчетата. За по-малко от два дни снимката успя да събере над милион и половина харесвания.

След години на спекулации за албум на семейство Картърс, на десетгодишнината от брака им, той вече е факт. Девет песни в 40 минути – необичайно кратък формат и за Бионсе, и за Джей Зи.

В платформата на рапъра е пуснато и бонус-парче, което не влиза в цялостната композиция на албула “Всичко е любов”. Малко преди съобщението за него, в интернет беше качен и клипът, заснет в парижкия Лувър.

Съвместният проект идва след като преди две години в соловия си албум Бионсе разкри изневерите на съпруга си, които едва не са довели до развод и разпадане на една от най-могъщите двойки в индустрията. В албума си след това Джей Зи поднесе извинения. Сега “Всичко е любов” изглежда като щастлив край на семейната драма между двамата – авторството в албума е споделено, а в проекта участва и гласа на Блу – дъщерята на Бионсе и Джей Зи. В момента двамата са на турне, което ще обиколи 48 града в Европа и Северна Америка.

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …