петък , 20 юли 2018
Начало / Новини / Всеки трети ученик у нас пуши. И още от централната емисия новини на 12 октомври

Всеки трети ученик у нас пуши. И още от централната емисия новини на 12 октомври

Всеки трети ученик у нас пуши. Това показва проучване на коалиция „За живот без тютюнев дим“. А всеки пети подрастващ, който упортербява цигари, е запалил първата си на 10 години.

Измамите, извършени от лицето, представящо се за Александър Николов, са част от добре обмислен мащабен проект, изпълнен по изключително хитър начин. Това заяви в студиото на Би Ай Ти бившият директор на Института по криминология към МВР професор Калин Гайдаров. Той предупреди, че схемата на Александър можеше да бъде още по-мащабна, но по неясни причини това не се е случило.

Започна делото на Елена Йончева срещу премиера Бойко Борисов. Депутатът от БСП заведе иск за клевета и нанесени неимуществени вреди на стойност 20-сет хиляди лева.

3 милиарда евро годишно са загубите за българската икономика от замърсяването на въздуха в страната. Данните са на Европейската комисия, която иска от Европейския съд да наложи санкции на страната ни, тъй като не е доволна от действията на България за справяне с проблема с мръсния въздух. Шест са проблемните области в страната, сред тях – София и Пловдив.

Расте броят на жертвите от опустошителните пожари в северна Калифорния. 23-ма души са загинали, стотици са в неизвестност, а огънят продължава да се разраства.

Подробности по тези и още теми, гледайте в централната емисия новини на Би Ай Ти.

Вижте също

НАТО иска увеличаване на разходите за отбрана. Тръмп обвини Германия, че е „пленник“ на Русия

НАТО ще увеличи разходите си за отбрана. Това съобщи генералният секретар Йенс Столтенберг днес на …