петък , 25 май 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Волейбол в центъра на София! Ремонтните площадки се превръщат в спортна арена

Волейбол в центъра на София! Ремонтните площадки се превръщат в спортна арена

Столичният булевард „Дондуков“, където все още текат големи ремонти, се превърна в площадка за плажен волейбол. Пътуващият репортер на еМисия България Димитър Иванов провери кой инициира това странно нещо и въобще възможно ли е да има плажен волейбол на една ръка разстояние от багери и камиони с чакъл.
„През следващите часове ще видим една хубава игра между отборите на кметовете на различни столични администрации, ще има отбор на бизнеса-фирми, които подкрепиха цялата тази проява, ще има отбор на звездите и отбора на местните жители на самия булевард „Дондуков“, които изтърпяха целия ремонт тука в София“, разказаха организаторите на проявата.
Заради турнира ремонтът няма да се забави. Идеята е една строителна площадка, в която беше превърнат „Дондуков“, може да бъде превърната и в зона за забавления, зона за спорт. Същият този пясък, към 180 тона, който се ползва за турнира по плажен волейбол, след това ще бъде използва в пространството между паветата.

Още от еМисия България- ТУК

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …