петък , 23 февруари 2018
Начало / Новини / АМЕРИКА / Внесоха случая на Цветан Василев в Държавния департамент и Министерството на финансите на САЩ

Внесоха случая на Цветан Василев в Държавния департамент и Министерството на финансите на САЩ

„JWI“ представи случая на Цветан Василев в Държавния департамент и Министерството на финансите на Съединените щати. Какво следва оттук нататък ще информира Ралица Василева, която проведе второ интервю с Джоузеф Огъстийн, адвоката представляващ бившия банкер по закона Магнитски.

Огъстийн каза,че е представил документи, с които да докаже, че случая на Василев отговаря на изискванията на международния закон „Магнитски“. Той позволява на американското правителство да защитава хора с нарушени права, заради разкриване на корупция по високите етажи на властта. Огъстийн е подал в петък две заявления – в Държавния департамент за нарушение на човешките права и в Министерството на финансите за обвинения в корупция.

Още от новините на Би Ай Ти, вижте ТУК.

Вижте също

Според данни на Евростат: Минималната работна заплата у нас е най-ниската в Европейския съюз

Минималната заплата в България е най-ниската в Европейския съюз, а в Люксембург – най-високата. Това …

Един коментар

  1. Дървосекачът

    Chapeau !, г-ци Василева&Казакова/БиАй.
    ––
    Очевидно при Реалното Процедиране – г-н Августин//JWI ще има необходимост от Помощ от Българ(к)и, което Вие/вие, г-це Василева/БиАй – Сте в състояние да Осигурите виа Мрежиране.
    (Успех !)