понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Влогърите Павел Колев и Христо Стефанов – Ицака пропяха

Влогърите Павел Колев и Христо Стефанов – Ицака пропяха

Павел Колев и Христо Стефанов гостуват в студиото на еМисия България, за да представят новата си песен “Животът е игра”. За малко повече от две седмици песента има близо 2 милиона гледания. Те разказаха какво е да си професионален влогър и как се правят забавни видеа и геймърски клипове.

„Ние винаги сме много внимателни с нещата, които правим и снимаме, защото децата лесно попиват и след това копират. За мен единственото нещо, което ме прави щастлив е това да съм влогът, дава ми свобода, не мога да си представя да работя от 9 до 5“, каза Павел Колев.

Христо Стефанов за момента съчетава две професии – тази на влогър и театрален актьор.

„За мен интернет ми доставя толкова удоволствие, колкото и театъра и искам да ги съчетавам. Ние се допитваме до нашите фенове, какво им е интересно и какво им се гледа“, допълни Стефанов.

Целия разговор, вижте във видеото.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …