вторник , 22 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Новини / БЪЛГАРИЯ / Влак премаза кола на неохраняем жп прелез – загина 48-годишната шофьорка
vlak

Влак премаза кола на неохраняем жп прелез – загина 48-годишната шофьорка

48-годишна жена загина, след като беше блъсната от пътнически влак докато преминавала с колата си на неохраняем жп прелез. Инцидентът се случи в късния следобед на подбалканската жп линия между селата Казичане и Равно Поле.

По информация на екипи, пристигнали на местопроизшествието, след сблъсъка с локомотива, колата е влачена поне 700 м по линията. Превозното средство буквално било смазано.

Екип на Би Ай Ти установи, че от едната страна на прелеза няма почти никаква видимост за шофьорите. Освен това сигнализацията, която трябва да предупреждава, че идва влак и от двете страни на прелеза не работеше.

Вижте също

zatymnenie

Пълното слънчево затъмнение на живо от Карбъндейл

За първи път от близо век насам милиони американци станаха свидетели на рядко астрономическо явление …

Един коментар

  1. Станислав Митрев

    Много сте прости бе! Когато стана инцидентът – прелезът си е бил РЕДОВНО ЗАДЕЙСТВАН СЪС СВЕТЛИННА И ЗВУКОВА СИГНАЛИЗАЦИЯ. След инцидента до момента, прелезът наистина не работи, защото още текат следствени действия, но това е без значение, защото влаковете преминават през мястото с до 15 км/ч и готовност за спиране при препятствие на пътя. Освен всичко – загиналата не е преминавала прелеза – СЕДЯЛА Е ВЪРХУ ЛИНИИТЕ!