неделя , 28 май 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Владо Захаринов: Малки промени в начина на мислене водят до големи промени в живота ни
PISATEL_NAGRADA картинка 1

Владо Захаринов: Малки промени в начина на мислене водят до големи промени в живота ни

Дебютната книга на журналиста и писател Владо Захаринов – „Навикът на отличието“, получи първа награда в категория „Мотивация“ на най-голямото експо за книги в Съединените щати.

Българинът сподели в предаването еМисия България, че наградата е много неочаквано признание за него. Той допълни, че отличието се дава от Световната организация на независимите издатели.

„Съвет за успеха може да се доведе до едно изречение – „Премести си сам сиренцето“! Много е близък до българската поговорка за неволята – „Ако сами не си извадим каруцата от калта, няма кой да ни я извади“. Това е нишката, която минава през цялата книга“, разказа още Захаринов.

Съветва хората да създадат сами условията си, които да работят за него, без да нарушават принципите му.

„Това са идеи, не предписвам точно стъпки, тъй като успехът е нещо лично и човек сам го определя. Ако мога да обобщя в едно изрчение – „Навикът на отличието“ е биография на една идея, а именно, че успехът зависи от външните и вътрешни обстоятелства и малки промени в нашия начин на мислене, могат да доведат до големи промени в живота ни“, категоричен е писателят.

Вижте също

HADJIGENOV

Адвокат Николай Хаджигенов завежда колективен иск срещу ПИК и „Труд“

Ще заведат ли участници в Марша за европейско правосъдие колективен иск срещу вестниците ПИК и …