петък , 21 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Владимир Николов – зад борда на националния отбор и с нови хоризонти като треньор
vladonikolov

Владимир Николов – зад борда на националния отбор и с нови хоризонти като треньор

Бившият национал и капитан на отбора по волейбол Владимир Николов стана старши треньор на мъжкия клуб „Левски“. След като напусна Българската федерация по волейбол, в последните седмици той е концентриран основно върху изграждането и подготовката на тима за предстоящия сезон.

Какви са новите предизвикателства пред него като треньор и какво смята за ситуацията в националния отбор по волейбол – това коментира самият Николов в студиото на еМисия България.

„Един играч дали е успял да постигне това, което иска или не – тук става въпрос за отговорност, не за вина“, заяви Николов относно изказването на селекционера Пламен Константинов, че поема цялата вина за случващото се в националния отбор.

„Нашите момчета направиха страхотни мачове с победите над Полша и Бразилия, много се радвах, докато ги гледах във Варна. Според няма пряка връзка дали си добър спортист и дали ще станеш добър треньор“, коментира волейболната звездата.

„Не се класирахме на финалите, защото не успяхме да победим Аржентина и Канада, което е жалко“, допълни Владимир Николов.

Вижте цялото интервю в следващото видео!

 

Вижте също

koli

Бъдещето на автомобилната индустрия е в електромобилите

Възможно ли е бъдещето днес? Националният доверителен екофонд отпусна 1 милион и 300 хиляди лв …