неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Владимир Каролев – един български патриот в Австралия

Владимир Каролев – един български патриот в Австралия

Владимир Каролев се включи в предаването „Просто Диков“ от Сидни и каза, че доста хора от Арабските емирства много се превъзнасят, но няма нищо красиво в бетон и пясък.

„Доста често пътувам и твърдя, че България наистина е райско място за живеене. Не виждам причина някой да живее там, ако не е роден там“, коментира Каролев. Бизнесменът разказа, че е в Австралия по повод голяма застрахователна конференция.

Той разказа и че е отишъл на един от големите плажове и сподели, че дори е опитал гмуркане и сърф.

Владимир Каролев разказа подробности и за създаването на държавата Австралия като посочи, че хубавото е, че е попила англосаксонския дух. „Започнали са след каторжниците да идват и други англичани и хора от цял свят. В Сидни живеят 107 националности. Това е един много космополитен град“, смята Каролев.

По думите му, основното, което прави Австралия много привлекателна държава за живеене е, че не се правят компромиси с върховенството на закона, както и това, че в Австралия нямат проблем с хората, без значение каква религия изповядват, какъв цвят е кожата им и откъде идват.

„Ако искаме нашите деца да не живеят в държава, в която хората намаляват, трябва да направим по-либерални закони за имиграция вътре в държавата и според мен точковата система, която работи в Канада и Австралия, стимулира хората с образование“, обясни Каролев.

По думите му, в областта на телекомуникациите в Австралия са много назад.

Чуйте целия разговор с Владимир Каролев и впечатленията му от Сидни в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

5 коментара

 1. Според някой коментатори Тук !!! Има ченгета от Държавна Сигурност родени 2017г !!!

 2. Диков като беше в Нова Телевизия с предаването Dick Off обиколи всички мутри да им взима интервюта и пари и накрая попадна на Сашо Дончев който го назначи в BIT TV CHICAGO , като журналист или Шеф , не знам какъв !!! Но това е ПроРуска телевизия на ОверГаз в Америка !!!

 3. ама наистина, някой знае ли какво точно работи този доносник?

 4. Коста Димитров

  Заболя го хуя(на БайХуй), ега ти пълната тъпотия, партията-държава БКП за последните 27 години произведе най-големите гьонсурати и ги сложи в останалите партии-мутанти – достойно за Гинес!
  „Аз немам грижи“, вземам си Хуя и… пак на Карибите, напук на гьонсуратите и доносниците!
  Melia Buenavista, Cayo Santa Maria, пакетът ми включва и лична прислужница ха-ха-ха…

 5. Кака Цеца

  Милиционерът от Държавна Сигурност Каролев е „експерт“ по всичко.