сряда , 21 март 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Влади Въргала за новата си театрална постановка „Скъпо съкровище“

Влади Въргала за новата си театрална постановка „Скъпо съкровище“

Актьорът Владислав Карамфилов-Влади Въргала гостува на Люба Кулезич в „Честно казано“, за да разкаже за новата си театрална постановка „Скъпо съкровище“ на Франсис Вебер, чиято премиера бе в Пазарджишкия театър, а в София се играе в „Сълза и смях“.

Гост в предаването трябваше да е и сценичната му партньорка, която обаче бе възпрепятствана да присъства.

Пиесата разказва за игнориран от всички безработен мъж, който стига до идеята да поиска данъчна проверка, за да си мислят всички, че е богат и укрива пари – и изведнъж светът и отношението му към него се променят. В тази пиеса се сбъдват мечти и желания, разказа Влади.

Във времето, благодарение на проба и грешка, човек стига до някои най-простички истини за света и за живота – нищо не е толкова черно, колкото изглежда, винаги всичко се оправя, убеден е актьорът, който въпреки това песимистично предупреждава, че „нямаме шанс“.

За химията на сцената, за превратностите на съдбата, за живота и това дали ще се оправим – чуйте разговора с Владислав Карамфилов:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …