петък , 22 юни 2018
Начало / Жива връзка / Влада Томова за премиерата на песента „Аз и сърцето ми сме едно“ и каузата зад нея

Влада Томова за премиерата на песента „Аз и сърцето ми сме едно“ и каузата зад нея

Днес е премиерата на песента „Аз и сърцето ми сме едно“ и клипа към нея на певицата и композитор Влада Томова, направен и с помощта на Би Ай Ти.

Това е паметен ден, в който мислим за България, за държавността й, за това къде сме ние, обяснява тя в скайп връзка от Ню Йорк, където живее от много години, решението си това да се случи именно на Трети март.

Имаме нужда от едно ново съединение, от мост между всички нас, пръснати из далечните краища на света, което правите и вие, добави тя.

Приходите от разпространението на „Аз и сърцето ми сме едно“ певицата възнамерява да дари за дейността на училище, детска градина, читалище или друга организация, която работи с и за бъдещите поколения на България. Желаещите могат да изпратят заявка до 20 март, като изпратят кратко представяне. Подробности има на страницата на Влада в интернет.

Тя разказа и как се е осъществила идеята, в която участие има и Би Ай Ти, и си припомни как веднъж излитайки за пореден път от България, е усетила ясно как оставя част от себе си тук. Именно тази мисъл влиза в основата на песента.

Чуйте целия разговор с нея:

Вижте също

Живка Петрова: Целта на „Малко българско училище“ е да започне новата учебна година в нова сграда

Директорът на най-голямото българско училище „Малко българско училище“ в Чикагското предградие Ел Гроув – Живка …