неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Вижте новите предавания и звездния екип на Би Ай Ти

Вижте новите предавания и звездния екип на Би Ай Ти

От 5 юни Би Ай Ти стартира нова и много разнообразна програма с нови предавания и изненади. В предаването „Просто Диков“ ви срещаме с някои от лицата, които ще работят за вас.

Ирена Казакова
ви е позната от екрана като водеща на обедната емисия новини. Тя ще продължава да ви информира за всичко по-важно, но новините вече започват преди всички в 11 ч.

Диана Радева
ще бъде водеща на предаването „Код 11-13“. Обзорното предаване ще бъде мост към вас – зрителите. „Надявам се това приключение да е интересно. Не съм водила такъв блок. Сега получаваме възможност да опитаме да разкажем интересните истории за зрителите. Ще коментираме важните теми за тях“, разказва Радева. „Ще говорим за темите, които вълнуват зрителите ни истински. Разбира се, ще говорим и за важните политически новини. Искаме да разказваме историите, които вълнуват хората. Когато се захвана с нещо, се опитвам да давам максимума от себе си“, добавя новото лице на Би Ай Ти.

Каролина Братанова
е водещата на познатото ви от три месеца предаване „Един прекрасен ден“. Освен лице на изданието, Каролина Братанова е и актриса, участвала в две американски кинопродукции. Можете да я гледате всеки ден от 15:00 ч. в „Един прекрасен ден“.

Петя Кертикова
е лицето на българската част на новините. Тя ще бъде водеща на централните и късни новини и ще ви информира за всичко важно, което се случва в България и по света.

Илия Вълков
е добре познат на звирелите на Би Ай Ти като водещ на еМисия България. Предаването ще бъде с нов начален час – започваме точно в 16:00 ч.

Кирил Веселински е добре познат на зрителите на Би Ай Ти като водещ на предаването „Спорно за спорта“.  Флорина Иванова, която се е занимавала професионално с художествена гимнастика близо 10 години, ще бъде водеща на спортните новини от 21:00 ч. от вторник до петък.

Олга Узунова
, която вече познавате от ефира на Би Ай Ти, ще води ново предаване. STAR BOX ще ви отведе в света на шоубизнеса, модата. Точно в 21:30 ч.

Всяка събота и неделя Гери Дончева ще ни представя най-скандалните звезди от родния шоубизнес в новото предаване „Карамел“. Всяка събота и неделя от 22 ч.

Люба Кулезич
няма нужда от представяне. Познавате я от предаването „Честно казано“. Вече ще можете да чувате истината с Кулезич всеки ден от понеделник до петък от 20 до 21 ч.

Венета Райкова
също се присъединява към екипа на Би Ай Ти. Ще можете да я гледате в „Горещи срещи с Венета Райкова“ всеки ден от понеделник до петък от 19:00 ч. „В първото предаване ще чуете интересни лични истории на моите събеседници“, споделя Райкова. „Това е най-трудната задача – да разчупим този стереотип – хората да се приберат от работа изморени, а ние да ги хвърлим в тежки новини“, добавя водещата. Затова сега Би Ай Ти ще предложи нещо различно.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

3 коментара

  1. Bit e kato vsyaka druga televiziya……predi si beshe samo v Chicago…….sega si e bulgarska televiziya…..tupo……

  2. не се гаси.....

    Ха честито възраждането на телевизията на Цветан Василев ТВ7 от времето на Бареков! Такова гнездо на гърмящи змии /повечето грозни, а някои и много грозни/ е интересно за гледане, ако си изперкал съвсем и харесваш влечуги! Диана Радева не може да се доизкаже от злоба, а останалите трансферирани от фалиралия медиен циклостил, завлекал 300 милиона пари на вложителите в КТБ, са просто пълнеж по модела на Просто Диков! Какво падение за банкера на столетието да си дава парите в американска тираджийска телевизия!

  3. Венета Райкова!!!?? УЖАС!!!!!!! Не, няма да го понеса това! BiT – ЗАЩО!? WHY!?