четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Вижте красотата на България от птичи поглед

Вижте красотата на България от птичи поглед

Чудили ли сте се как изглежда България от птичи поглед? Атанас Пасакалев и екипът му се впускат в щуро приключение, за да заснемат от високо културните и природни забележителности у нас.

Базиликата в Плиска, Велики Преслав, Белоградчик, Черноморието, паметника Шипка и още много други. Част от клиповете „България от високо“ вече са качени в социалните мрежи и имат хиляди гледания. Сега Паскалев и екипът му събрат видеата в собствен сайт.

За адреналина при заснемането с дрон и идеята за въздушна фотография разговаряхме с Паскалев.

„Опитвам се да покажа България с друго лице, с повече добавена стойност“, категоричен е той.

Допълва, че родината ни е красива и има всички дадености – добра кухня, природа, история, но според него се подценяваме и лошо ги комуникираме пред чуждестранните туристи.

„Добавената стойност не се измерва по хубавия хотел, а по културната идентичност – с това, което аз съм различен от другите“, подчертава младият българин и уверено добавя, че културата вълнува съвременните туристи.

Вижте уникалните въздушни кадри на Паскалев от България в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …