сряда , 29 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Вили Вуцов разкри кога се завръща на „Герена“
SPORT_VILI_VUTSOV картинка

Вили Вуцов разкри кога се завръща на „Герена“

Бившият футболист и треньор на „Левски“ Велислав Вуцов също е спряган за нов ръководител на „Герена“. Той коментира кога се завръща на „Герена“ и сподели мнението си за мача пред камерата на Би Ай Ти.

„Не може да ми хареса мачът, защото качеството беше много лошо – много малко подавания, много малко разигравания, много малко чисто футболни неща“, коментира Вуцов. По думите му, хората вероятно са се настроили за зрелище и кръв, а това напрежение от трибуните се е пренесло и при играчите. „Напрежението не позволи да се играе абсолютно качествен футбол“, смята Вуцов.

По думите му, резултатът е реален, а дузпата е в полза на трети отбор. „Аз също мисля, че тази дузпа само този съдия може да я даде. Никой друг. Равният мач е в полза на трети отбор, то е ясно“, каза още бившият футболист.

Според него, с тази игра „Левски“ не тръгва напред. „Желание, мобилизация, битка – да. Много хубави неща, но при всяко положение, подобрение за качеството на играта трябва да има и нови фигури“, добави Вуцов. „Играчите на ЦСКА не са по-добри от тези на „Левски“ като качество на играта. Днес за мач не можем да говорим“, коментира Вили Вуцов. Каза, че не се връща на „Герена“, но ще ходи да гледа мач следващата седмица не като спортно-технически директор, а като зрител.

Вижте целия разговор с Велислав Вуцов и чуйте мнението му за мача „Левски“ – ЦСКА в следващото видео:

Вижте също

SPORT_YULIA_VOLLEY картинка

Представяме ви Юлия Попова – българката, впечатлила Америка с волейболния си талант

Ще ви срещнем с едно българско момиче, което буквално впечатлява всички в САЩ с волейболния …