сряда , 20 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Вили Вуцов разкри кога се завръща на „Герена“

Вили Вуцов разкри кога се завръща на „Герена“

Бившият футболист и треньор на „Левски“ Велислав Вуцов също е спряган за нов ръководител на „Герена“. Той коментира кога се завръща на „Герена“ и сподели мнението си за мача пред камерата на Би Ай Ти.

„Не може да ми хареса мачът, защото качеството беше много лошо – много малко подавания, много малко разигравания, много малко чисто футболни неща“, коментира Вуцов. По думите му, хората вероятно са се настроили за зрелище и кръв, а това напрежение от трибуните се е пренесло и при играчите. „Напрежението не позволи да се играе абсолютно качествен футбол“, смята Вуцов.

По думите му, резултатът е реален, а дузпата е в полза на трети отбор. „Аз също мисля, че тази дузпа само този съдия може да я даде. Никой друг. Равният мач е в полза на трети отбор, то е ясно“, каза още бившият футболист.

Според него, с тази игра „Левски“ не тръгва напред. „Желание, мобилизация, битка – да. Много хубави неща, но при всяко положение, подобрение за качеството на играта трябва да има и нови фигури“, добави Вуцов. „Играчите на ЦСКА не са по-добри от тези на „Левски“ като качество на играта. Днес за мач не можем да говорим“, коментира Вили Вуцов. Каза, че не се връща на „Герена“, но ще ходи да гледа мач следващата седмица не като спортно-технически директор, а като зрител.

Вижте целия разговор с Велислав Вуцов и чуйте мнението му за мача „Левски“ – ЦСКА в следващото видео:

Вижте също

Медиите в Бразилия сринаха със земята суперзвездата Неймар. Скандал в Хърватия: Изхвърлиха играча на Милан Никола Калинич

https://youtu.be/2M2EJLbimR4 Повод за разочарование от снощи има и тимът на Бразилия. „Селесао“ завърши сензационно 1:1 …