неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Виктор Вълков за кръга „Монтерей“ и „любовния период“ на Цветан Василев и Пеевски

Виктор Вълков за кръга „Монтерей“ и „любовния период“ на Цветан Василев и Пеевски

Какво знаем и какво не за митичния кръг „Монтерей“, за който спомена последно в интервюто си банкерът Цветан Василев? От Белград той посочва Делян Пеевски за най-младия член на „полка“, наследник на „Монтерей“. Бившият външен министър Виктор Вълков, който е сочен за едно от лицата на кръга „Монтерей“, проговори в предаването „Просто Диков“ и коментира твърденията на Василев.

„Ние нямаме списък на членове и нямаме членски карти. Събираме се и на други места, не само в ресторант „Монтерей. И винаги си плащаме сметките“, каза Вълков. По повод интервюто на Цветан Василев, той обясни, че двамата са се виждали 1-2 пъти. Единият път бил още по време на „любовния си период с Пеевски“.

Вълков каза, че е виждал Пеевски само по телевизията, но не го познава. Призна, че отдавна познава Бойко Борисов, Ахмед Доган и Младен Михалев-Маджо. Вижте какво каза бившият външен министър Виктор Вълков и как той коментира интервюто на Цветан Василев и кой дърпа конците в България в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …