събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Веселина Томова: Експерти и общинари живеят като крайно нуждаещи се във Варна

Веселина Томова: Експерти и общинари живеят като крайно нуждаещи се във Варна

Журналистът Веселина Томова от сайта „Афера“ от Варна се включи в ефира на „Просто Диков“ и коментира дрон на МВР, който бил тестван, но полицаите забравили да му зададат координатите на КАТ и той отлетял в неизвестна посока.

Томова коментира и крайно нуждаещите се във Варна, сред които са и кметът на града, както и видни личности от общината. По думите й, блокът се намира в центъра на морската столица.

Освен заместник-кметът Пейчо Пейчев живеят експерти към общината и плащат смешни суми за ведомственото жилище. Томова уточни кой е Пейчев и посочи, че той е изчезнал от първоначалния списък с живущи крайно нуждаещи се след избухването на скандала.

Журналистът изреди някои от по-известните имена на общинари и експерти, които живеят в блока във ведомствени жилища от над 100 кв. м. с наем от около 90-100 лв.
Чуйте целия коментар на Томова в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

4 коментара

  1. Грета Ботева

    Имам честта да ви обърна вниманието върху факта, че на български език съществува думата „журналистка“! В. Томова е жена. По професия и призвание журналистКА.

  2. Bezobraziya !

  3. Ivan Koptchev

    Сашко-о-о, Сашко! Може ли толкова тъпотии да показваш!!! Пък и програмен директор си бил, а! „Журналистиката“ ти е махленска. Еле, пък когато подтикваш другарчето си Каролев! Който, виж според теб, си бил уредил някакво пътуване до някаква екзотична страна!!! И това, УРЕЖДАНЕТО, го парадираш в ефир, без капка неудобство, камо ли СРАМ!!! После го каниш да си издрънка глупостите в ефир! Пелтечите и двамата, дрънкате тъпотии и двамата (то Каролев друго не е в състояние да избълва!), ама ти?! Май и ти!

  4. Bulgarian Emigrant

    Държавна службица вземи – c жилище за бедни ще те уреди , a генерала ще мълчи, мълчи, мълчи… Господин Диков, толкова много се ядосах , че просто спрях да гледам, за да не се саморазруша като живо същество… Поздрави от Лондон на малкото останали смели, български журналисти! XXX ( X – means a hug 🙂 )