вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Веселин Марешки: Давам ултиматум на кабинета за промяна, ако не – курс към предсрочни избори наесен

Веселин Марешки: Давам ултиматум на кабинета за промяна, ако не – курс към предсрочни избори наесен

Лидерът на партия „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешики гостува в „Честно казано“ с коментар за сваления си имунитет, за това кой има интерес са бъде „послушен“ и за бизнеса с аптеките и горивата.

„Имунитетът се превръща във фактор за натискане от кукловодите, казаха ми го и колеги в парламента“, заяви депутатът, който доброволно се отказа от своя имунитет.

„Няма как хората да не са доволни, че мен ме има – защото спестяват чрез моите цени, а не защото заплашвам и съм монополист. Получих забрана да се занимавам с горива на 31 май, няма да казвам от кого, защото си припомням случаите с Мишо Бирата и Ваньо Танов – може и да те са започнали да казват повече, отколкото трябва“, коментира още лидерът на „Воля“.

„В този парламент няма се случи нищо хубаво за българите – за съжаление, ние изтървахме една важна емоция, натрупана в цял свят, изразяваща се в избор на антисистемни играчи, какъвто съм аз и г-н Доналд Тръмп“, допълни Марешки.

„Ще дадем ултиматум на управляващите или да започнат активно да работят в интерес на държавата и бизнеса, или в края на септември ние започваме активни действия за предсрочни избори“, категоричен е Марешки.

Вижте целия разговор с Веселин Марешки в следващото видео!

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …