събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Веселин Марешки: Арестът ми е незаконен, нагласен и в него има задкулисие

Веселин Марешки: Арестът ми е незаконен, нагласен и в него има задкулисие

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки даде специално интервю за „Честно казано“ и Люба Кулезич в деня, в който си даде имунитета, за да се изправи пред съда по обвинение за рекет и хулиганство.

„Не искам да ме сготвят на тъмно. Никога не съм казвал, че няма да си дам имунитета“, каза Марешки и посочи, че не знае кои са изпълнителите. „На събитието, когато ми беше направена провокацията, присъстваше прокурор. Какво е правил прокурор там?“, чуди се той.

По думите му, всичко това изглежда нагласено. Марешки си спомни за ареста пред пицарията във Варна и събитията около него.

„Има намесено голямо задкулисие в цялата работа. Няма нито един задържан човек за един шамар. Ако този човек го беше ударил някой човек от улицата, нито щеше да обикаля по телевизиите. Беше разиграна сценка с клипове, снимане, крясъци и арест, който да се върти“, посочи Марешки. По думите му, има решение на ВКС неговият арест е бил незаконен.

Според него е имало възможност делото да приключи още преди 3 месеца.

„Костадин Костадинов може и сам да се е бил в колата след това. Опитвали са да извадят документи за средна телесна повреда. Целта е била аз да бъда задържан не за 24, а за 72 часа. Той на мен ми няма зъб, просто това е една от поредните лъжи“, посочи Марешки.

Според него, той е собственик на Асен Миланов и двамата са близки приятели. По думите му, сагата с имотите на Красимира Колева е била много отдавна. Той припомни, че се е опитвал да й съдейства преди самият той да има проблеми с имотите.

„Тези наглеци посегнаха и на моя имот. Това означава, че утре може да влязат и в хола ми“, категоричен е той.
Марешки начерта и схема на имотите – неговите и тези на Красимира Колева и обясни детайли около пицарията.

Чуйте целия разговор с Веселин Марешки за детайлите около ареста му във Варна, имунитета и обвиненията за рекет и изнудване.

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

2 коментара

  1. Любица винаги се самопредлага на всеки закъсал олигарх.

  2. Дървосекачът

    Ама какво му се кумите на тоз Баш’наш’, г-це Кулезич ?! – Шмок, та Шмок …и то какъв !
    … Всъщност – намирам за ВоистинеСмислено да Се сформира екипМомичета ! – Ахчиева+Томова+Вие ! … И ! – ТихРазказ.