понеделник , 18 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Венци Стефанов отново в атака

Венци Стефанов отново в атака

Президентът на „Славия” Венцеслав Стефанов остана доволен от победата с 2:1 над „Черно море“, като заяви, че „белите“ са се борили докрай. Освен това той коментира изискванията на БФС за осветление на стадионите и уточни, че тимът му ще се завърне на собствения си стадион, когато Кирил Домусчиев разреши.

„Ще се завърнем в „Овча Купел“, когато реши Кирил Домусчиев. Той решава. Всичко е в интерес на един човек и се прави заради него. Публиката на „Славия“ се измъчва, за да е угодно на някой. Играе се в Каварна, Куртово Конаре, само и само да се угоди на един човек. „Лудогорец“ може би трябва да се преселят в друга държава, да играят на хубави терени. Паднаха в Копенхаген, защото не играят на хубави терени в България“, каза Стефанов.

В типично свой стил, босът отговори на нападките на изпълнителния директор на „орлите“ Ангел Петричев:

„Не познавам изпълнителния директор на „Лудогорец“, видях един с по-сини венци, висок и черен. Ако е той – не е страхлив, но не знае какво приказва. Не може да говори за мен без да ме познава. За такива като него или хубаво или нищо. Нито ми е на годините, нито на стажа във футбола”.

Вижте също

Криза в Испания: Лопетеги уволнен, Йеро поема „Ла Фурия“

Ден преди началото на Мондиал 2018 в Русия – Испанската футболна федерация уволни селекционера Хулен …