петък , 22 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Венко Попов разкри пред фалит ли е „Пирин“ и ще започне ли сезона

Венко Попов разкри пред фалит ли е „Пирин“ и ще започне ли сезона

„Пирин“ има сериозни финансови проблеми от началото на своята подготовка. Има забавяне на плащанията, някои играчи вече напуснаха. Има ли опасност шампионатът да започне с отбор по-малко, разказва за „Спорно за спорта“ Венко Попов – изпълнителен директор на ОФК Пирин.

„Финансовото състояние на „Пирин“ винаги е било не толкова цветущо като на другите отбори. Знаете, че отборът е общински, но не е толкова тежко положението. Все по-решаваща роля ще играе отборът в този шампионат. Ако вярваме на журналисти и писаници по медии, отборът на „Верея“ и „Локо“ Пловдив трябва да са в много по-тежко състояние“, заяви Попов.

Той призна, че има забавяне в плащанията от два месеца и допълни: „Това са неща, които се наваксват във времето. Лошото е, че се случи точно преди началото на този шампионат, но се търсят начини да се нормализира финансирането. Ще гледаме да разчитаме на момчета от нашата школа“, заяви Попов.

Вижте също

Реал Мадрид като Левски – пазарува от украински тим. Пянич и Барселона се разбраха за договор. На „Камп Ноу“ се гневят на „продуцента“ Пике

Испанският гранд Реал Мадрид е на път на привлече младата надежда на украинския Зоря Луганск …