вторник , 19 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Велизар Димитров: Целта пред ЦСКА са групите на Шампионска Лига

Велизар Димитров: Целта пред ЦСКА са групите на Шампионска Лига

Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров коментира в „Спорно за спорта“ селекцията на армейците, битката с „Лудогорец“ и други теми около клуба.

„Голямата ни цел е да се класираме за групите на Шампионската лига. В дългосрочен план работим за това. На първо време това лято трябва да проведем такава селекция, че да се сборим с „Лудогорец“ през следващия сезон. Ще вземем качествени футболисти, за да съкратим изоставането и да хвърлим сериозно ръкавицата“, коментира Димитров.

„Необходимо е да се подсилим с играчи на три-четири поста. Но ще подбираме много внимателно. Няма да взимаме нови на килограм. Освен това искаме да задържим и ядрото си от основни футболисти, за да го използваме като база през следващия сезон“, обясни главният скаут на ЦСКА.

„Сигурен съм, че скоро ще сложим край на серията на „Лудогорец“ и ЦСКА отново ще е номер едно в България. Ще върнем старата слава на клуба. И не говоря за успехите Във вътрешното първенство, а за тези на международната сцена“, коментира Димитров.

„Финансово всичко в клуба е перфектно. Гриша Ганчев е направил необходимото, за да нямаме никакви проблеми, нито притеснения. Ще има и средства за селекция. Разбира се, не говорим за космически суми, но са напълно достатъчни по родните стандарти. В момента на „Армията“ има страхотни условия за работа и е истинско удоволствие да бъда тук. Но, честно казано, сега съм по-стресиран, отколкото като футболист. Носиш огромна отговорност“, добави Димитров.

Той каза, че това, което Гриша Ганчев е направил за клуба, е било най-доброто възможно и заради това ЦСКА сега е по-жив от всякога.

Вижте целия разговор с Велизар Димитров в следващото видео:

Вижте също

Медиите в Бразилия сринаха със земята суперзвездата Неймар. Скандал в Хърватия: Изхвърлиха играча на Милан Никола Калинич

https://youtu.be/2M2EJLbimR4 Повод за разочарование от снощи има и тимът на Бразилия. „Селесао“ завърши сензационно 1:1 …