неделя , 23 октомври 2016 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Валери Симеонов: Целта е да се вдига шум и да се оказва натиск върху президента
Валери Симеонов, Снимка: БГНЕС
Валери Симеонов, Снимка: БГНЕС

Валери Симеонов: Целта е да се вдига шум и да се оказва натиск върху президента

„Казвам истината и стоя зад думите си. Там са 9 човека от Ню Йорк и не мога да разбера за какво пищят. Ще Ви кажа защо. Пищят, защото им е дадена команда от въпросния интернационален соросоидален кръг да вдигат шум и да оказват натиск върху президента. Можете да ме цитирате. Това е моето мнение“.

Това коментира съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод личното си писмо, изпратено до сънародничката ни Елена Хамбарджиева, която живее в Ню Йорк и е активна в протестите срещу измененията в Изборния кодекс.

„Както на Вас никой не Ви пречи да уредите личния си живот както намерите за добре, така не ни се мотайте в краката, когато се опитваме да намерим решение на 25-годишни проблеми, сътворени от безродни политици и безродни капризнечещи псевдосънародници“, написа в писмото си депутатът.

Във вторник Би Ай Ти се свърза със Симеонов, за да го покани за участие в предаването еМисия България, но той отказа да даде интервю, като бе категоричен, че вече е казал всичко, което иска.

Българи от чужбина му отговориха с отворено писмо, в което изразиха изненадата и възмущението си от реакцията на народния представител.

Вижте реакции в социалните мрежи, предизвикани от писмото на депутата:

Вижте също

GEORGI_MARKOV картинка

Георги Марков в спомените на колегата му в Би Би Си Питър Юдел

Питър Юдел е бивш журналист от Би Би Си, който между 1971 и 1973 г. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *