сряда , 17 януари 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Валери Симеонов: Целта е да се вдига шум и да се оказва натиск върху президента
Валери Симеонов, Снимка: БГНЕС

Валери Симеонов: Целта е да се вдига шум и да се оказва натиск върху президента

„Казвам истината и стоя зад думите си. Там са 9 човека от Ню Йорк и не мога да разбера за какво пищят. Ще Ви кажа защо. Пищят, защото им е дадена команда от въпросния интернационален соросоидален кръг да вдигат шум и да оказват натиск върху президента. Можете да ме цитирате. Това е моето мнение“.

Това коментира съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод личното си писмо, изпратено до сънародничката ни Елена Хамбарджиева, която живее в Ню Йорк и е активна в протестите срещу измененията в Изборния кодекс.

„Както на Вас никой не Ви пречи да уредите личния си живот както намерите за добре, така не ни се мотайте в краката, когато се опитваме да намерим решение на 25-годишни проблеми, сътворени от безродни политици и безродни капризнечещи псевдосънародници“, написа в писмото си депутатът.

Във вторник Би Ай Ти се свърза със Симеонов, за да го покани за участие в предаването еМисия България, но той отказа да даде интервю, като бе категоричен, че вече е казал всичко, което иска.

Българи от чужбина му отговориха с отворено писмо, в което изразиха изненадата и възмущението си от реакцията на народния представител.

Вижте реакции в социалните мрежи, предизвикани от писмото на депутата:

Вижте също

Владо Береану: Румъния е пред политическа криза и нови избори. Нов огромен протест готвят в неделя вечер

Премиерът на Румъния, социалдемократът Михай Тудосе подаде оставка. Тудосе се оттегля от поста, след като …