събота , 21 юли 2018
Начало / Код 11-13 / В търсене на политическа алтернатива – гостуват Михаил Мирчев и Георги Харизанов

В търсене на политическа алтернатива – гостуват Михаил Мирчев и Георги Харизанов

Няма достатъчно подготвена алтернатива за управление на страната, БСП не са узрели достатъчно, за да посегнат властта, макар и да се подготвят за нея, коментира в КОД 11-13 проф. Михаил Мирчев.

Събеседникът му Георги Харизанов също се съгласи, че няма нови реалности, още отпреди изборите. Според него големите проекти и политики на правителството се случват, въпреки че „шумът от дребните скандали създава известен дискомфорт“.

Не виждам големия проблем, около който социалистите наесен да съберат подкрепа за вот на недоверие към кабинета, коментира Харизанов.

Двамата гости обсъдиха редица теми, сред които икономическите приоритети на правителството, обявени днес от министър Емил Караниколов (вижте брифинга му ТУК), проблема с ниските доходи, договора за добросъседство с Македония, законите, които готви БСП за есенната сесия на парламента, проблемите в прокуратурата, новия антикорупционен закон и др. Вижте разговора:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …