сряда , 21 март 2018
Начало / Новини / В памет на Еторе Скола BiT излъчва филма „Един особен ден“

В памет на Еторе Скола BiT излъчва филма „Един особен ден“

Има три теми, които ме преследват: времето, самотата и личната история, която подхранва официалната История, казва за себе си Еторе Скола. Големият италиански режисьор ни напусна, но остави след себе си незабравими истории.

В памет на Еторе Скола, гледайте тази вечер по Би Ай Ти филма „Един особен ден“, с участието на София Лорен и Марчело Мастрояни. Отличен с награди  Сезар и Златен глобус и две номинации за Оскар.

Един особен ден“, в памет на Еторе Скола  – тази вечер от 20.00 по Би Ай Ти.

Вижте също

„Пирогов“ с оздравителен план от април – ще се съкращават дублиращи клиники, но не и персонал

Министерството на здравеопазването представи на ръководството на „Пирогов” плана за финансово оздравяване на лечебното заведение. …

2 коментара

  1. Диана Станчовска

    Нито една българска телевизия не излъчи някой от великите филми на Еторе Скола. Вие го направихте. Благодаря ви!

  2. Стефан Янков

    Нери,много съм ти благодарен за всичко, което правиш. За идеята ти, за създаването на
    единствения свестен съвременен телевизионен канал BiT, за съдържателните му оригинални рубрики, които непрекъснато се обогатяват с интересно съдържание, за класическите европейски филми, които ще виждаме, за актуалните новини, които ще чуваме, без гилотината на цензурата. Благодаря ти затова, че през целия си живот, за каквото и да се захванеш, ти цялата си в него и сама „изгаряш“в осъществяването му. Гордея се, че сме си филибелии и се знаем отколе…Поздрави на Евгени!