четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / В „Левски“ доволни от контролата с „Галатасарай“

В „Левски“ доволни от контролата с „Галатасарай“

Треньорът на „Левски“ Люпко Петрович каза, че е много доволен от двубоя, независимо че са загубили. „Играхме срещу голям отбор, който играе отличен футбол. В голяма част от мача успявахме да сме равностойни на „Галатасарай“. Става дума за класни играчи, те не пропускат“, заяви Петрович.

Той подчерта, че е доволен от контролата и от изводите, които си е направил. „Понякога трябва и да се губи. Това е контролен мач, играхме с добър отбор и не е срамно да се загуби от „Галатасарай“, посочи още треньорът.

Той каза, че на мачовете между „Левски“ и ЦСКА никога не знае какво може да стане и трябва и късмет. „Ако дадем всичко от себе си можем да направим добър резултат“, каза Петрович и отказа да коментира слуховете, свързани със завръщането на Станимир Стоилов в отбора. „Това са абсолютни глупости“, отсече треньорът.

Вратарят на „Левски“ Боян Йоргачевич каза, че този мач няма как да се отрази негативно на отбора, тъй като това е само контрола и престиж. Йоргачевич посочи, че има цяла седмица до мача с ЦСКА и след необходимата почивка ще се фокусира върху него на 100%.

Чуйте отзивите и коментарите след двубоя между „Левски“ и „Галатасарай“ в следващото видео:

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …