сряда , 20 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / В еМисия България в петък очаквайте

В еМисия България в петък очаквайте

Защо Полша поднови разследването за самолетната катастрофа от 2010 г., при която загина тогавашният президент Лех Качински. На живо от Варшава анализаторът Боян Станиславски.

Всичко за смилянския боб. Как обикновената боб чорба се превърна в атракция. За съвременния прочит на традициите ще говорим с Десислава Димитрова след 15 ч.

За реставрацията и консервацията на културното наследство… по български. Грешно, меркантилно или ненаучно. Има ли клопки в новия закон? Тема с продължение в 15:30 ч.

Има ли опит чрез „Южен поток“ да се влияе на България, макар и проектът да е официално спрян. В 16 ч. говорят експертите Юлиян Попов и Атанас Георгиев.

Класация на кварталите в София. По какви критерии се оценява качеството на живот в столицата. Тодор Цонков е създал специално приложение за потребители и ще ни го представи в 16:45 ч.

Здравният министър Петър Москов гостува на Полина Паунова. За тръните в здравеопазването и тежките пътеки в политиката. Не изпускайте едно откровено интервю – след 17 ч.

Успешна изложба на български фотографи в Унгария. След 17.30 ч. фоторепортерът Цветан Томчев разказва за нея.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …