сряда , 20 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / В четвъртък в еМисия България

В четвъртък в еМисия България

Разпалени дискусии в Лондон на срещата на премиера Бойко Борисов с българската общност. Очаквайте разказите от първо лице и коментарите на живо в “еМисия България” от 14:30 ч.

Гърция под блокада –  затворени граници, пътища и летища. Имат ли резултат  националните стачки в южната ни съседка?

Уникалната история на Катя Димова – доброволката, която помага на бежанци в Лесбос.И защо 85-годишна жена от гръцкия остров е сред номинираните за Нобелова награда за мир. В 15 ч. в “еМисия България”.

Ще се легализира ли марихуаната за медицински цели в България? Разговор в студиото на Би Ай Ти в 15:30 ч.

Защо топ германски политици се срещат с Путин зад гърба на Меркел? Коментар в студиото след 16 ч.

В седмицата, в която говорим за престъпленията на комунизма, ще ви разкажем за Добри Станчовски – пилотът, върнал цар Борис III от срещата му с Хилер, прекарал 10 години в лагерите след ’45 година, и предпочел живота на миньор. На живо, за първи път, спомените на дъщеря му.

Очаквайте още: 19 години след паметния 4-ти февруари 1997 г., “Минало (Не)Свършено” за задънената улица на прехода и кой кой е в него. Авторската рубрика на режисьора Евгений Михайлов за член 1 на комунистическата Конституция. И  танковете….

Малко преди 18 ч. режисьорътРосен Елезов представя филма “Последната свобода” – разказ за 4-ма пленници на комунистическия режим и живота им преди и след репресиите.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …